Set blaugranes participen en l’Alemanya-Espanya

El combinat dirigit per Jorge Vilda s’ha vist superat per una diana en el minut 43

Fins a set jugadores culers han participat en el partit de la selecció espanyola contra Alemanya. Un partit que ha acabat amb 1-0 favorable al conjunt alemany en aquest partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups.

Protagonisme culer

La portera barcelonista Sandra Paños no ha pogut evitar la diana del combinat alemany al minut 43. A banda de la portera culer també han saltat des de l’inici Marta Torrejón, Mapi León, Mariona i Alexia Putellas. Tot i les ocasions, el combinat espanyol no ha pogut veure porteria a la primera meitat.

A la segona part, la selecció espanyola ha seguit buscant la diana sense fortuna. Les blaugranes Patri Guijarro i Aitana Bonmatí també han tingut minuts en un darrer tram de duel molt igualat i amb ocasions per a les dues seleccions. D’aquesta manera, la selecció espanyola ha encaixat la primera derrota en aquest Mundial.