Marta Plana explica el BIHUB en el 'Barcelona London Day'

Marta Plana explica el BIHUB en el 'Barcelona London Day'

La directiva responsable del BIHUB ha explicat el model de col·laboració que el Club té per tal de poder atraure empreses i emprenedors perquè desenvolupin noves tecnologies

La directiva del FC Barcelona, Marta Plana ha explicat el projecte del Barcelona Innovation HUB (BIHUB) i el model de col·laboració que el Club té per tal de poder atraure empreses i emprenedors perquè desenvolupin noves tecnologies en el marc del Barcelona London Day que s’ha celebrat a Londres durant el dia d’avui.

Durant la seva intervenció en el panell anomenat Startup & Tech, ha explicat que un dels objectius del BIHUB és ajudar a convertir Barcelona en un pol d’atracció de talent, esport, tecnologia i innovació i fer que el FC Barcelona es converteixi en el Silicon Valley de l’esport. Marta Plana ha participat conjuntament amb el CEO del Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau; José Manuel Villanueva, cofundador de Privalia; Carlos Trenchs, director de DayOne de Caixa Bank; i Carles Ferrer, soci de Nauta Capital. La xerrada ha estat moderada per Mario Rubert, director de promoció de l’Ajuntament de Barcelona. 

Està previst que el vicepresident tercer i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, participi aquesta nit en una trobada amb diferents empresaris britànics. Juntament amb representants de CaixaBank, la Casa Batlló, la Fundació Miró, el Liceu, Port Aventura World, Turisme de Barcelona i Value Retail explicaran les possibilitats que tenen les empreses per invertir a Barcelona. Jordi Moix tractarà l’impacte del Barça a la ciutat i com el projecte de l’Espai Barça multiplicarà les oportunitats de negoci i inversió a la ciutat.

El Barcelona London Day té com a objectiu presentar Barcelona com una de les millors ciutats del món a nivell d'inversió, arquitectura, disseny, turisme, cultura i ciència a líders d'opinió, inversors, mitjans de comunicació i agents especialitzats. Aquesta jornada està organitzada per Barcelona Global, associació privada i sense ànim de lucre formada per més de 200 socis entre empreses, centres d’investigació, emprenedors, universitats i institucions culturals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut