Barça Lassa - Tecnyconta Saragossa: El factor Palau funciona (76-70)

Els blaugrana assoleixen el segon punt de l’eliminatòria després de reaccionar en el tercer quart

El 2-0 ja llueix a la sèrie. En el segon partit de les semifinals del Playoff de la Lliga Endesa, el Barça Lassa ha certificat la segona victòria al Palau Blaugrana davant el Tecnyconta Saragossa (76-70). Després d’un inici dubitatiu, els de Pesic han reaccionat en un tercer quart espectacular. Els punts d’Heurtel, màxim anotador del partit amb 21 punts, han liderat l’empenta culer a partir de la segona meitat. Ara, la sèrie es trasllada a Saragossa (dimarts, 11 de juny a les 21.00 hores).

Per darrere al marcador

Inici encistellador. Ambdues cistelles han sentit l’energia amb què els canells dels jugadors han sortit al Palau. Un ritme que el Barça Lassa no ha estat capaç de seguir. Perquè, enmig d’un panorama de desencert i pèrdues de pilota, els de Pesic s’han despenjat del marcador al primer quart: 14-21. La reacció blaugrana ha arribat i l’avantatge visitant s'ha reduït de 13 a quatre punts a la finalització de la primera meitat. Una escalada lidera per Heurtel, amb vuits punts seguits, i Kuric.

Remuntada culer

La reacció blaugrana s’ha materialitzat en el tercer quart. I al minut 26 de partit, el Barça Lassa ha comandat l’electrònic per primera vegada. Un parcial de 12-4 ha estat l’artífex. El caràcter d’Oriola, cistelles i taps en el seu repertori, els omnipresents punts d’Heurtel i l’aparició de Singleton han estat els principals arguments de l’empenta blaugrana. A la història d’aquesta remuntada també se li ha d’afegir la fèrria i intensa defensa dels de Pesic i la millora de les estadístiques. Uns números i unes actuacions que han conduït al +10 culer (61-51) al final del tercer quart.

Certifiquen la segona victòria

En el definitiu quart, el ritme anotador dels barcelonistes ha decaigut. En conseqüència, el Tecnyconta Saragossa ha retallat distàncies. Ara bé, amb un marcador ajustat, els de Pesic han sabut gestionar els nervis i amb l’energia del públic del Palau han mantingut l’avantatge al seu poder fins a la finalització del matx. D’aquesta manera, el Barça Lassa amortitza el factor Palau en les semifinals del Playoff de la Lliga Endesa i col·loca el 2-0 a la sèrie. El pròxim partit ja serà en territori forà (dimarts, 11 de juny a les 21.00 hores).