Festa barcelonista en la 25a Trobada de Penyes de les Terres de l'Ebre

Festa barcelonista en la 25a Trobada de Penyes de les Terres de l'Ebre

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus assisteix a la celebració, que coincideix amb el 25è aniversari de la Penya Mont-Caro de Roquetes

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus ha estat present aquest dissabte als actes de celebració de la 25a Trobada de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre que ha tingut lloc a Roquetes, amb motiu del 25è aniversari de la Penya Mont-Caro d’aquesta població, que ha estat l’organitzadora de la trobada. 

La jornada barcelonista que s’ha viscut a Roquetes ha comptat també amb la participació dels exjugadors del FC Barcelona Pere Valentí Mora, José Joaquín Albaladejo i Félix Palomares, tots tres integrants de la plantilla que va guanyar la primera Recopa del Barça l’any 1979, i que han estat els protagonistes aquest matí d’un col·loqui a la sala d'actes de l'Ajuntament, sobre aquesta final de Basilea que van viure fa 40 anys.

L'activitat del matí s’ha completat amb una visita guiada a l’Observatori de l’Ebre, institut d’investigació fundat el 1904 per tal d'estudiar la meteorologia i les relacions entre el sol i la terra, i que actualment forma part de la Universitat Ramon Llull.

Els actes institucionals han comptat amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner, que ha encapçalat la comitiva barcelonista i penyística que ha estat rebuda a l’Ajuntament de Roquetes per l’alcalde Francesc Gas, en una recepció a la que també han assistit el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Terres de l’Ebre, Ramón Fibla, el president de la PB Mont-Caro, Ramon Pardo, i socis fundadors d’aquesta penya de Roquetes entre altres persones.

Després dels corresponents parlaments i intercanvis d’obsequis, Jordi Cardoner i Casaus ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament, i seguidament tota la comitiva s’ha dirigit al Pavelló Municipal de Roquetes, on els tres exjugadors del Barça, el president de la PB Mont-Caro i el president de la Federació de les Terres de l’Ebre, s’han dirigit als presents, abans dels parlaments finals de l’alcalde Francesc Gas i del vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus.

La celebració s’ha tancat amb el lliurament dels corbatins de record de la trobada a les 39 penyes assistents i el dinar commemoratiu d'aquesta festa penyística amb la presència d'unes 220 persones en el mateix pavelló, que ha posat la cloenda d’aquesta jornada de barcelonisme a les Terres de l’Ebre.

Jordi Cardoner: "Sempre és un plaer venir a les Terres de l'Ebre perquè d'aquesta manera es comprova com es pot expressar, a 200 quilòmetres del Camp Nou, l'amor pel nostre Club i viure el barcelonisme des de la distància. La presència avui aquí en la celebració dels 25 anys de la Penya Mont-Caro, de representants de la gran majoria de les 42 penyes que hi ha al territori, mostren la força i la il·liusió del món penyistic de les Terres de l'Ebre. I també, la participació en aquesta trobada de molta gent jove és tota una garantia pel futur del moviment en aquest territori".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut