Objectiu: Ser al campionat d’Espanya

Objectiu: Ser al campionat d’Espanya

Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví es juguen el pas a la fase final estatal

Aquest cap de setmana, els equips del formatiu del Barça Lassa de futbol sala juguen la fase de classificació per al campionat d’Espanya. L’Aleví i el Juvenil jugaran a la Ciutat Esportiva i l’Infantil i el Cadet ho faran a Múrcia i Ibarra.

A un pas de la Final a Vuit

L’equip juvenil rebrà, dissabte a les 16 h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Las Rozas Boadilla. Qui guanyi d’aquest partit serà a la Final a Vuit que decidirà el campionat estatal.

Els nois de Pep Ruiz ja són campions de Lliga i estan classificats per a la final de la Copa Catalunya i aspiren a ser entre els vuit millors d’Espanya i revalidar el títol, del qual són vigents campions.

El Cadet a Euskadi

Els de Martí Graells són al País Basc per jugar la fase de classificació. Campions de Catalunya i classificats per a la final de la Copa Catalunya, l’equip cadet tindrà com a rivals el Ribera de Navarra, el Sala 10 de Saragossa i els locals del Lauburu.

Els partits del Cadet

Dissabte 10 h Barça Lassa – Ribera Navarra

Dissabte 17 h Barça Lassa – Sala 10

Diumenge 12.30 h Lauburu – Barça Lassa

Múrcia, el darrer pas

Els infantils blaugrana es juguen el pas a la fase final estatal a la ciutat de Múrcia. L’Aspe, El Son Oliva i l’Aljucer seran els tres rivals dels blaugranes. Uns blaugranes, que igual que la resta d’equips del formatiu, són campions de Catalunya i jugaran la final de la Copa.

Els partits de l’Infantil

Dissabte 10 h Barça Lassa – Aspe

Dissabte 18 h Barça Lassa – Aljucer

Diumenge 10 h Son Oliva – Barça Lassa

Els alevins a casa

La Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà la fase de classificació dels més petits de cara al Campionat d’Espanya. Els alevins blaugrana exerciran d’amfitrions i el Talavera, el Nuestra Señora del Pilar i el Ribera Navarra seran els seus rivals.

Els partits a Sant Joan Despí

Dissabte

10.30 h Talavera – Ribera Navarra

12 h Barça Lassa – NS del Pilar

18 h Talavera – NS del Pilar

19.30 h Barça Lassa – Ribera Navarra

Diumenge

10.30 h  NS del Pilar – Ribera Navarra

12 h Barça Lassa - Talavera

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut