L'ABJ Femení cau a les semifinals del Torneig Femelite

L'ABJ Femení cau a les semifinals del Torneig Femelite

Les exjugadores del FC Barcelona es queden a les portes de la final tot i fer una gran competició

L'equip femení de l'Agrupació Barça Jugadors (ABJ) tampoc ha aturat aquest estiu i va participar en la setena edició del Torneig Femelite. Aquesta competició de futbol-7 compta des dels seus inicis amb més de 200 participants cada any (jugadores entre 16 i 45 anys) i actualment és un torneig únic a Barcelona que segueix creixent.

L'equip de l'ABJ, format per 16 exjugadores del FC Barcelona, va superar la primera fase sense problemes: va guanyar tots els partits de la lligueta sense encaixar cap gol i va classificar-se com a primera de grup. Els quarts de final no van ser tan fàcil: va ser un partit força igualat i finalment la tanda de penals va donar l'Agrupació el pas a la següent ronda. La semifinal, davant un rival més exigent, va seguir el mateix guió i també va haver de resoldre’s des del punt de penal. Aquesta vegada, però, la victòria no va decantar-se a favor de les blaugrana.

Noemi Rubio, capitana de l'ABJ Femení, destaca el bon ambient dins el vestuari i la predisposició de les jugadores per jugar i competir. "Feia molta calor, però tot i així es van poder veure grans detalls tècnics al terreny de joc. En línies generals, va ser una bona experiència", comenta l'exjugadora del FC Barcelona.

L'equip femení de l'Agrupació torna aquest divendres 25 d'agost als entrenaments després de les vacances d'estiu. En aquests moments es treballa per concretar el pròxim amistós que disputarà l'equip i on les jugadores podran recuperar les bones sensacions que van deixar en els últims partits contra la Unificación Bellvitge i el Vilassar de Mar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut