Condol per la mort de José Antonio Zaldúa

Condol per la mort de José Antonio Zaldúa

L'exjugador del FC Barcelona va ser directiu de l'Agrupació a les juntes presidides per Fusté, Kubala, Vergés i Alfonseda

L'Agrupació Barça Jugadors expressa el seu condol per la mort de José Antonio Zaldúa, exjugador del Club i directiu de l'Agrupació durant més de 30 anys. Zaldúa va morir aquest dissabte 30 de juny als 76 anys, a causa d'una malaltia. L'enterrament serà aquest dilluns 2 de juliol al tanatori de Mataró.

Nascut el 15 de desembre del 1941 a Elizondo (Navarra), Zaldúa va arribar el 1961 al FC Barcelona, on va estar fins al 1970. Durant les nou temporades que va vestir de blaugrana, el davanter va disputar un total de 215 partits oficials, va anotar 104 gols i va ser un dels jugadors més importants de la dècada dels 60 a Can Barça.

A més, Zaldúa –capità durant les seves darreres temporades com a barcelonista– va ser el capità de l’equip que va guanyar la famosa Copa al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid en ‘la final de les ampolles’ el curs 1967/68. Amb el conjunt blaugrana el navarrès va aconseguir una Copa de Fires (1965/66) i tres Copes (1962/63, 1967/68 i 1970/71). A més, a part del Barça també va jugar en altres equips de la Lliga, com l’Osasuna, el Valladolid i el Sabadell.

L'any 1976 va entrar a formar part de la junta directiva de l'Agrupació presidida per Josep Maria Fusté. Durant més de 30 anys va ser directiu amb altres presidents de l'entitat, com Ladislau Kubala, Martí Vergés i Ramon Alfonseda. Zaldúa també va ser una de les ànimes de la Fundació Barça Veterans  -de la qual era patró- l'entitat dedicada a canalizar les ajudes econòmiques als exjugadors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut