Aprovat el Pla Estratègic per a l'Agrupació Barça Jugadors fins el 2022

Aprovat el Pla Estratègic per a l'Agrupació Barça Jugadors fins el 2022

L'ABJ vol donar més i millor servei als exfutbolistes del FC Barcelona -principalment exjugadors joves i també exjugdores - i fer la seva activitat més visible i propera al Club

La junta directiva de l'Agrupació Barça Jugadors ha aprovat aquest dilluns 11 de març el Pla Estratègic de l'entitat fins el 2022. El document, fruit d'un any de treball comú entre directius, estructura professional i persones col·laboradores de l'entitat, fixa les línies estratègiques, els projectes i proposa algunes accions a desenvolupar en els propers 4 anys. Amb aquest pla, l'associació d'exfutbolistes del FC Barcelona manté intacta la seva missió de vetllar pels jugadors durant i després de la seva vida professional, integrant-los, ajudant-los i acompanyants; i retornar al FC Barcelona i a la societat allò que s'ha rebut del Club i de la societat en general.

Més exjugadors joves i un nou objectiu: el futbol femení

El Pla dibuixa cinc línies estratègiques que pretenen millorar els serveis que es donen als exjugadors del Club, acostar encara més l'entitat a l'univers blaugrana i fer més visible la seva activitat. En paral·lel, l'ABJ pretén orientar el seu creixement cap al col·lectiu d'exjugadores blaugrana i també a exjugadors que fa pocs anys han deixat la disciplina del FC Barcelona. 

Arseni Da Palma, nou director de l’Agrupació

La d'aquest dilluns ha estat la primera junta directiva en què ha assistit el nou director de l'ABJ, Arseni Da Palma, que ocupa el càrrec des del 25 de febrer passat. Da Palma, nascut el 1980, ha ocupat els últims anys diferents càrrecs de responsabilitat en l’àmbit del marketing esportiu, com al Canal Olímpic, d’on va ser director, i a l’equip SAG Racing Team de Moto GP, on va ser director de marketing.

 

Nous socis de l'Agrupació

Finalment, la junta directiva ha aprovat l'alta dels següents nous socis de l'Agrupació: Saray Antón, Juliano Belletti, Alfonso Gallardo, Lídia Lahoz, Laia López, Toni Pérez, Maria Ramos i Lourdes Sorroche.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut