L'Agrupació Barça Jugadors viurà una jornada solidària amb els refugiats a Grècia

L'Agrupació Barça Jugadors viurà una jornada solidària amb els refugiats a Grècia

L’acció, en cooperació amb l’ACNUR, inclourà un clínic amb infants i joves refugiats i un partit amistós amb els veterans del PAS Giannina FC

L’equip de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) es desplaçarà a Ioannina (Grècia) el proper 18 de novembre per participar en una jornada solidària amb les persones refugiades que actualment viuen al país, en el marc de les accions impulsades des de la Fundació FC Barcelona i des del Club en ajut dels refugiats arribats a Europa.

L’activitat, organitzada per l’ABJ, inclourà un clínic esportiu per a 150 infants i joves que actualment viuen en camps de refugiats de la zona. La iniciativa rep el suport de l’ACNUR, l’Agència per als Refugiats de l’ONU, i el PAS Giannina FC, el club de futbol local. El mateix dia, els exjugadors del Barça i els veterans del PAS Giannina disputaran un partit amistós.

Amb aquesta acció, l’ABJ vol contribuir a la sensibilització de la comunitat internacional vers la difícil situació de les persones refugiades a Grècia, i promoure una campanya de recollida de fons que servirà per afrontar les necessitats dels refugiats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut