El futbol sala, nova secció de la Barça Escola per al curs 2019/20

El futbol sala, nova secció de la Barça Escola per al curs 2019/20

És el tercer esport professional del Club que comptarà amb una escola d'iniciació després de les de futbol i bàsquet

La Barça Escola, l’escola poliesportiva del Futbol Club Barcelona, iniciarà una nova secció de cara a la pròxima temporada, la de futbol sala, dins de la ciutat. Aquest serà el tercer esport professional del Club que comptarà amb una escola d’iniciació pròpia, després de la de futbol, que opera des de fa una dècada i mitja, i la de bàsquet, que va obrir les seves portes l’any 2016.

Aquesta nova escola de futbol sala està dirigida a nens i nenes de 6 a 11 anys, nascuts de l’any 2008 al 2014, que faran els entrenaments a les instal·lacions de l’INEFC Barcelona. Igual que a les altres seccions ja en funcionament, els esportistes faran dues sessions d’entrenaments setmanals d’una hora de duració –de 18 a 20h- i disputaran una Lliga interna al pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant els caps de setmana. Des de la Barça Escola s’espera reunir un total de 150 esportistes per aquesta primera temporada.

També està previst que els jugadors disputin tornejos locals i internacionals i que juguin partits contra altres clubs, així com diverses activitats al Palau Blaugrana que s’allargaran durant tota la temporada.

Les activitats de futbol sala lligades al projecte Barça Academy ja s’estan portant a terme en forma de Barça Academy Camps per tot el món des de fa unes quantes temporades. Fins el dia d’avui s’han celebrat entrenaments de futbol sala a territoris com Austràlia, els Estats Units, Gibraltar, el Japó i Tailàndia.

Les proves de selecció per a la Barça Escola Futsal tindran lloc el diumenge 2 de juny a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, de 17 a 19 h.

 

INSCRIPCIONS:  http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/fcbescolafutsalprovesacces.php

CONTACTE:  

Mòbil: 669375338 (de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 19.30 h)

Correu: barcaescolafutsal@fcbarcelona.cat  

 

Quaranta nou projectes Barça Academy permanents en els cinc continents

La Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona dirigit a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment l'FC Barcelona disposa d'un total de 49 projectes Barça Academy a tot el món, més de 180 Campus i 50 Clínics, amb presència en 56 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats promogudes.

Aquests projectes Barça Academy es divideixen en Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro a Haikou (la Xina) i Nova York (els Estats Units), la Barça Residency Academy Arizona (els Estats Units) i les 45 Barça Academy que hi ha repartides pels cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut