Viure la final de Copa, gràcies al sorteig del abonament Jugador 12

Viure la final de Copa, gràcies al sorteig del abonament Jugador 12

El soci Guillem Llonch va ser el guanyador del sorteig d’una entrada amb desplaçament a Sevilla per a ell i un acompanyant

Guillem Llonch i Garcia, de 49 anys i veí d’Esplugues de Llobregat, ha estat el soci amb abonament Jugador 12 que va tenir l’oportunitat d’assistir a la final de la Copa del Rei, gràcies a ser el guanyador del sorteig que es va efectuar entre tots els socis titulars d’aquest tipus d’abonament.

Aquest any, sobre tota la base de socis Jugador 12 es va sortejar un premi molt exclusiu com va ser l’entrada i el desplaçament gratuït a la final de Sevilla per a un soci més un acompanyant.

La participació en sortejos com aquest és un dels privilegis que tenen els socis que disposen del carnet Jugador 12.

Un cop de tornada a Catalunya, Guillem Llonch ens explica l’experiència de la final. “Desconeixia que em podia tocar el premi pel fet de tenir l’abonament de Jugador 12 i, de fet, quan em trucaven per anunciar que havia estat el guanyador no despenjava el telèfon perquè era un número desconegut. Al final vaig rebre un correu amb l’adreça del Club i així ho vaig saber”.

El Guillem, soci blaugrana des dels 12 anys, va viatjar amb un dels trens AVE organitzats per FC Barcelona Desplaçaments: “Vaig marxar juntament amb un amic que m’acompanyava el mateix dia del partit i, un cop a Sevilla, vam trobar-nos amb altres amics que també havien anat a la final i vam estar visitant el centre de la ciutat”.

Aquesta era la primera final a la qual anava el guanyador del sorteig Jugador 12, i, tot i la calor i el resultat advers, valora totes les sensacions viscudes al llarg de la jornada: “La tornada a l’estació va ser una mica improvisada, però el dia va estar molt bé. Si no pensem en el resultat, la visita a Sevilla i l’ambient creat per les dues aficions va representar una experiència positiva”.

Abonament Jugador 12

L’abonament Jugador 12 és un carnet que s'adquireix en funció de l’ús de l’abonament Camp Nou i es dona cada temporada a aquells socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no han pogut venir al camp, han alliberat sempre el seu seient, amb un màxim de dues absències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut