Ludovit Reis s’incorpora al Barça

Ludovit Reis s’incorpora al Barça

El migcampista holandès, que arriba procedent del FC Groningen, on ja ha disputat 50 partits oficials, signa per a les properes tres temporades, ampliables a dues més, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

Ludovit Reis ha formalitzat aquest matí la signatura de contracte amb el FC Barcelona. Ho ha fet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en presència del directiu Silvio Elías, responsable del futbol formatiu professional, i ha rubricat la seva vinculació per a les properes tres temporades, fins el 2022, ampliables a dues més. El cost del traspàs amb el FC Groningen és de 3.250.000 euros i el jugador tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

El migcampista holandès va passar ahir per la tarda les pertinents proves mèdiques als serveis mèdics del FC Barcelona. A la signatura del contracte també han estat presents Josep Segura, mànager esportiu de futbol, i els responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Internacional amb les categories inferiors d’Holanda

Ludovit Reis complirà 19 anys el proper 1 de juny i en les dues darreres temporades ja ha disputat un total de 50 partits oficials amb el primer equip del FC Groningen en els que ha anotat dos gols. Té passaport holandès des del passat mes de juliol del 2018 ja que els seus pares són d’origen eslovac. Es va formar al Hoofddorp fins que l’any 2015 fa fitxar per les categories inferiors del FC Groningen. Va debutar amb el primer equip el 21 de setembre del 2017 contra el USV Hércules en un partit de la Copa Holandesa. El seu debut a la Eredevisie va ser un mes després contra l’AZ Alkmaar. Ha estat internacional Sub19 i Sub21 amb Holanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut