Aitana, Pamela Tajonar i Gemma Font rubriquen la seva continuïtat

Aitana, Pamela Tajonar i Gemma Font rubriquen la seva continuïtat

L’acte de signatura del nou contracte ha tingut lloc al Despatx Presidencial, amb la presència de la directiva Maria Teixidor

Les jugadores Aitana Bonmatí, Pamela Tajonar i Gemma Font han rubricat la seva continuïtat al FC Barcelona Femení. Totes tres havien tancat l’acord a la setmana passada que les vincularà amb el club fins al 2022, en el cas d’Aitana, i fins al 2020 en el de Tajonar i Font. L’acte ha tingut lloc al Despatx Presidencial de les oficines del Camp Nou aquest dimecres a la tarda, amb la presència de la directiva Maria Teixidor i del mànager esportiu, Markel Zubizarreta.

Queda pendent l’acte amb les altres cinc futbolistes que han renovat el seu contracte i que, com Aitana, disputaran el Mundial amb Espanya: Vicky Losada, Alexia, Mariona, Leila i María León.

La frase d’Aitana Bonmatí

“Personalment estic molt contenta de la temporada, crec que he fet una passa endavant. Tot i la joventut, m’he consolidat una mica més en l’equip i espero seguir creixent molt, estic segura que aquí és on millor ho puc fer”.

La frase de Pamela Tajonar

“M’omple de satisfacció poder estar aquí una temporada més i vull aprofitar el màxim el suport que està tenint l’equip i aportar-hi el màxim”.

La frase de Gemma Font

“Estic molt contenta, és un somni fet realitat. Poder renovar un any més pel millor club del món és una alegria per a mi i la meva família”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut