Caroline Graham Hansen reforça el Barça Femení

Caroline Graham Hansen reforça el Barça Femení

L’extrem noruega, de 24 anys, signa per dues temporades procedent del Wolfsburg

Caroline Graham Hansen és el primer fitxatge del Barça Femení 2019/20. L’extrem noruega, de 24 anys i procedent del Wolfsburg, ha signat aquest dilluns al matí el contracte que la vincularà amb el club blaugrana durant les properes dues temporades, fins al 30 de juny del 2021. A l’acte, a les oficines del Camp Nou, hi ha assistit la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta.

En les cinc temporades que ha estat a Alemanya Caroline Graham Hansen ha destacat per la seva potència, tècnica, desequilibri i visió de joc: ha estat la millor assistent de la Bundesliga. Malgrat la seva joventut, al Wolfsburg ha adquirit una gran experiència aconseguint tres Lligues, cinc Copes i arribant a dues finals de la Champions League (2016 i 2018). Amb la danesa Pernille Harder i la polonesa Ewa Pajor han format una de les tripletes atacants més temibles del vell continent.

També va ser subcampiona de l’Europeu 2013 amb Noruega. Després del fugaç pas per Barcelona, la d’Oslo s’ha reincorporat a la seva selecció per seguir preparant el Mundial de França.

Les valoracions de Caroline Graham Hansen

“És un gran club que ha fet molt bon treball en els últims anys. Volia venir i unir-m’hi, ha estat una decisió senzilla”

“Vull contribuir a que el Barcelona s’estableixi a l’elit dels equips europeus. Ho donaré tot per això i per aconseguir títols”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut