Eibar – Barça:  El campió tanca la Lliga amb la Copa a l’horitzó

Eibar – Barça: El campió tanca la Lliga amb la Copa a l’horitzó

Els blaugrana s’acomiaden de la competició domèstica aquest diumenge a Ipurua (16.15h)

Amb totes les mirades centrades en la final de Copa del pròxim 25 de maig contra el València al Benito Villamarín, els blaugrana s’acomiaden de la Lliga – com a vigents campions – contra l’Eibar a l’estadi Municipal d’Ipurua (16.15). Els de Valverde volen tancar la competició de la regularitat amb un triomf a domicili per culminar una fenomenal campanya amb un hipotètic global de 89 punts.

El rival

L’Eibar, dirigit per José Luis Mendilibar, és dotzè a la classificació amb 46 punts. Tanmateix, el seu màxim golejador és Charles Dias, amb 14 dianes a la Lliga. Com a dada a tenir en compte, els de Mendilibar, en els últims cinc enfrontaments com a locals, sumen un balanç de tres victòries i dues derrotes.

Objectiu blaugrana

El conjunt d’Ernesto Valverde, ja proclamat campió de Lliga, té l’objectiu d’allargar la ratxa de triomfs contra el combinat basc. Els culers, en els nou enfrontaments disputats contra l’Eibar fins ara, acumulen un ple de victòries. A més, sumen un total de 31 gols marcats –amb una mitjana de 3,4 gols per partit– i tan sols quatre d'encaixats.   

Com a fita personal, Leo Messi porta 34 gols aquesta temporada i pot convertir-se en el primer jugador a finalitzar el curs de Lliga com a màxim golejador per tercera campanya consecutiva en la competició des d’Hugo Sánchez (84/85 amb l’Atlètic de Madrid, 85/86, 86/87 i 87/88 amb el Reial Madrid).

La convocatòria d’Ernesto Valverde

Finalment, per a l’últim compromís de Lliga, el tècnic blaugrana ha convocat els futbolistes següents: Cillessen, Iñaki Peña, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Messi, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Umtiti, Riqui Puig, Abel Ruiz, Wague i Carles Pérez. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Murillo i Vermaelen i per lesió: Ter Stegen, Coutinho, Arthur, Suárez, O. Dembélé, Rafinha i Prince.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut