Olympique de Lió – FC Barcelona (prèvia): Sortiu i gaudiu

Olympique de Lió – FC Barcelona (prèvia): Sortiu i gaudiu

18.00h, Barça TV i Gol i 'streaming' fcbarcelona.cat, Youtube FC Barcelona i Facebook FCBFemeni: L’equip disputa a Budapest la seva somiada primera final de la Lliga de Campions davant del totpoderós tricampió

El somni es fa realitat aquest dissabte 18 de maig del 2019 a Budapest. El Barça Femení disputa la seva primera final de la Lliga de Campions davant l’Olympique de Lió, per al qual serà la vuitena en deu temporades i és cinc vegades campió, les tres últimes de manera consecutiva. Un repte majúscul, històric, per a un Barça que no hi té res a perdre, que sap que ja ha fet història en una temporada que quedarà per sempre.

BIIK Kazygurt (4-3), Glasgow City, (8-0), LSK Kvinner (4-0) i Bayern de Munic (2-0) són els rivals que, un per un, amb canvi d’entrenador pel mig, ha anat deixant a la cuneta abans d’arribar a la gran final. La seguretat defensiva ha estat primordial: les blaugrana encadenen set compromisos continentals sense encaixar.



Aquesta vegada, però, la prova és de foc. Renard, Bronze, Majri, Henry, Le Sommer, Hegerberg... L’Olympique de Lió és una autèntica constel·lació d’estrelles mundials que no ha perdut ni un sol partit en tot el curs. En l’únic precedent, als quarts de final de l’anterior edició, les franceses van superar les catalanes per 2-1 i 0-1.

Ara bé, malgrat el realisme, el Barça es presenta a la cita amb la moral i la confiança pels núvols. Lluís Cortés es va emportar tota la plantilla a Hongria (amb Patri i Pamela Tajonar sense l’alta mèdica i la sancionada Kheira Hamraoui). Un mínim de 1.200 aficionats culers també s’hi han desplaçat per donar suport a un equip que ja ha fet història i pot ser llegenda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut