El FC Barcelona Femení prova el Ferencváros Stadium

El FC Barcelona Femení prova el Ferencváros Stadium

Les jugadores blaugrana han fet l’última sessió preparatòria abans de la gran final d’aquest dissabte (18 hores)

El FC Barcelona Femení ja ha tastat l’escenari de la final. Ha estat en l’entrenament oficial abans de la gran final de la UEFA Women's Champions League que es disputarà aquest dissabte davant l’Olympique de Lió (18 hores). El Ferencváros Stadium, inaugurat el 2014, presenta unes grans condicions per a la pràctica del futbol i està ja tot preparat per gaudir d’un gran espectacle que acollirà uns 22.000 espectadors.

Després de la roda de premsa prèvia del tècnic Lluis Cortés, Vicky Losada i Lieke Martens, l’equip s’ha dirigit a la gespa de l’escenari de la final per fer l’última sessió preparatòria. Una sessió que ha estat totalment oberta als mitjans de comunicació. Durant l’hora d’entrenament, s’ha pogut veure una sessió que s’ha dividit en quatre parts: exercicis d’escalfament, exercicis de defensa-atac de dos contra una o tres contra dues, pràctica del joc aeri i sessió de xuts des de fora de l’àrea.

La sessió ha finalitzat amb una fotografia de grup sota una de les porteries de l’estadi. El bon ambient i la il·lusió ha regnat en tota la sessió. I és que l’equip, tot i ser conscients de la dificultat, afronta la final amb la màxima ambició possible. Ser a la final ja és un premi, però guanyar-la seria complir el més gran de tots els somnis. I aquest equip té arguments suficients per fer-nos somiar. Serà aquest dissabte el dia?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut