Accés dels aficionats a l’estadi

Accés dels aficionats a l’estadi

Per a aquesta final de Copa que el FC Barcelona i el València CF celebraran el proper dissabte 25 de maig a l'estadi Benito Villamarín de Sevilla a les 21 hores, l'afició blaugrana estarà situada a la Zona Sud de l'estadi.

Al voltant de l’estadi Benito Villamarín hi haurà un perímetre policial que s’obrirà a les 16.00 hores. Fora d’aquest perímetre, a l’avinguda de La Palmera estarà situat el punt d’incidència destinat a les dues aficions, que s’obrirà a les 17.00 hores. 

A aquesta mateixa hora també s’obriran les taquilles d’incidències destinades a cada club un cop traspassat ja el perímetre policial extern, mentre que l’obertura de portes de l’estadi es farà efectiva a les 18.00 hores.

Les taquilles d'incidències dels aficionats barcelonistes seran les 13, 14, 15 i 16 del Gol Sud, amb l’accés per la porta 10/12 del carrer Iguazú.

L’accés dels aficionats del Barça que arribin a l’estadi des de la Fan Zone, caldrà efectuar-la a través de l’avinguda Jerez fins a arribar a l’accés del perímetre de l’estadi del Gol Sud.

Pel que fa als aficionats valencianistes, la seva Fan Zone estarà a l’esplanada d’un pàrquing de l’avinguda de Las Razas, al nord de l’estadi, i l’accés al camp l’efectuaran a través de l’avinguda de La Palmera. Les taquilles d’incidències dels seguidors del València seran les 1, 2, 3 i 4, amb accés per les portes 9/11 del carrer Padre García Tejero.

Benito Villamarín

 

Fan Zone Estadi

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut