Barça Fan Zone Estrella Damm

Barça Fan Zone Estrella Damm

L’afició barcelonista tindrà el seu espai a Sevilla el dissabte 25 de maig. Els seguidors culers que viatgin fins a la ciutat andalusa per a la final de la Copa del Rei que el Barça disputarà contra el València CF podran gaudir a l’espai de la Barça Fan Zone Estrella Damm de diverses activitats i espectacles abans d'anar a l’estadi Benito Villamarín.

Localització i Espai

La Barça Fan Zone Estrella Damm, on els seguidors blaugrana podran reunir-se i gaudir dels serveis i espectacles que s’oferiran al llarg del dia de la final, estarà situada a només 400 metres al sud de l’estadi Benito Villamarín, al costat de la Ciudad Deportiva bètica Luis del Sol.

La zona ocuparà un solar sense pavimentar/urbanitzar entre les avingudes Italia/Holanda/Jerez, al costat d’un parc i una petita arbreda.
L'espai d’aparcament d’autocars estarà situada al llarg de l’avinguda Italia.

Horari 

Dissabte 25 de maig, de 10.00 h a 18.30 h.

MAPA_FANZONE_FINAL-COPA_2018_CAT

Accessibilitat

Fan Zone Estrella Damm a l’estadi Benito Villamarín: 5 minuts a peu per l’avinguda Jerez

Centre Ciutat-Fan Zone: 40 minuts en transport públic/15 minuts en taxi
Estació de tren – Fan Zone: 40 minuts en transport públic/15 minuts en taxi
Aeroport-Fan Zone: 1h 10 minuts en transport públic / 20 minuts en taxi

Espai amb accés i serveis habilitats per a persones amb mobilitat reduïda.

Entrada

Accés lliure a la Barça Fan Zone Estrella Damm per a tot el públic, sense necessitat de disposar de cap entrada.
Control i registre de seguretat de bosses i persones al moment d’accedir al recinte.

FC BARCELONA - COPA DEL REY_AEREA_V11_0001

 

Animació en directe

Entre les 11.00 h i fins al tancament, a les 18.30 hores, diferents activitats i actuacions en directe animaran l’ambient de la Barça Fan Zone Estrella Damm.

Entre les actuacions musicals ja confirmades es comptarà amb la presència de Gemeliers, Ana Mena i Arnau Griso, així com diferents sessions de DJ. Al llarg de la jornada també s’aniran entrevistant persones relacionades amb el món de l’espectacle i de l’esport, i es comptarà amb la presència de diferents legends del Barça, com el propi entrenador Chapi Ferrer, que signaran autògrafs a aquells aficionats que ho sol·licitin.

Per fer més amena l’espera fins a l'hora del partit, els aficionats podran participar en diferents jocs i activitats: podran buscar l’encert dels seus xuts, ser protagonistes dels photocalls instal·lats per l’ocasió, elaborar els seus grafits i altres accions lúdiques, a més de l’activitat futbolística de la Street Futbol.

La Fundació Barça també estarà present a la Fan Zone Estrella Damm, amb la celebració d’una activitat amb metodologia de FutbolNet que efectuaran joves beneficiaris dels programes de Save of Children a la pista de Street Futbol d'11 a 13 h.

La Fan Zone Estrella Damm també comptarà amb un ampli espai dedicat a la restauració i servei de begudes, i per la zona també es podran trobar Food Trucks que completaran l’oferta gastronòmica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut