Desplaçaments amb avió, tren i autocar

Desplaçaments amb avió, tren i autocar

FC Barcelona Desplaçaments ha tornat a posar a disposició dels socis i penyistes una sèrie de programes per facilitar el viatge a Sevilla per assistir a la final de la Copa del Rei contra el València.

Els prop de 5.000 aficionats que viatgin amb el servei del Barça arribaran a la capital andalusa amb trens, avions o autocars. Tots aquests aficionats tindran la possibilitat d’arribar amb autobusos de FC Barcelona Desplaçaments  al centre de la ciutat.

En aquesta ocasió no funcionaran llançadores des del centre de Sevilla, i els seguidors que hagin optat per visitar la ciutat hauran d’arribar posteriorment a la Fan Zone o a l’Estadi Benito Villamarín pels seus propis mitjans.

Tren

Per als seguidors que hagin optat per viatjar en tren, el FC Barcelona Desplaçaments disposarà de 8 trens que traslladaran 3.200 aficionats, amb sortides des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona el mateix dia de la final, que arribaran a l'estació de Santa Justa de Sevilla i que també iniciaran el viatge de tornada després de la final.

Un cop acabat el partit, des de l'aparcament de la Fan Zone sortiran els autocars cap a l'estació de tren de Santa Justa.

Avió

L’operativa logística del viatge estarà configurada per quatre avions que traslladaran 770 aficionats, amb sortida de l’aeroport de Barcelona el mateix dissabte 25 de maig i que retornaran un cop finalitzada la final.
Un cop arribats a l’aeroport, els aficionats que viatgin amb FC Barcelona Desplaçaments disposaran d’uns autocars que els deixaran al centre de Sevilla.

Després del partit, des de l'aparcament de la Fan Zone sortiran els autocars cap a l'aeroport de Sevilla.

Autocar

Finalment, l’oferta més econòmica per anar a Sevilla és l’opció de l’autocar, que implica passar dues nits per al trajecte, una al viatge d’anada amb sortida divendres des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i la del viatge de tornada, que s’efectuarà un cop hagi acabat el partit. Aquesta opció mantindrà l’oferta oberta fins pocs dies abans del partit.

Vuit dies abans de la final, estaven programats 15 autocars per anar a Sevilla amb 750 aficionats. Un cop arribin a la capital andalusa, els autocars efectuaran una primera parada al centre de la ciutat i posteriorment aniran a aparcar a l’estacionament de la Fan Zone.

Després del partit, des de l'aparcament de la Fan Zone sortiran els autocars cap a Catalunya.

Al marge de les opcions d’anada i tornada i sense passar cap nit a Sevilla, també s’han programat diferents combinacions de viatges amb nit d’hotels incloses, per a aquells aficionats que a més d’assistir al partit vulguin aprofitar uns dies de turisme per la ciutat sevillana, i a més d’aquests transports dirigits a socis, acompanyants i penyistes, el Club completarà l’expedició d’aficionats amb el desplaçament de convidats, personal del Club i compromisos propis o de patrocinadors.

Aquests 5.000 seguidors signifiquen el nombre més gran d’aficionats que mai ha gestionat FC Barcelomna Desplaçaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut