Entrades i normativa de seguretat

Entrades i normativa de seguretat

Recollida d’entrades a Sevilla

Tots els socis i acompanyants de fora de Catalunya que van adquirir una entrada per assistir a la final de Copa, així com aquells socis i acompanyants residents a Catalunya i que no van recollir la seva entrada a Barcelona els dies prèviament assignats, podran passar a agafar la seva localitat els dies 24 i 25 de maig a Sevilla.

El punt de recollida de les entrades serà:

HOTEL SEVILLA CENTER
Av. de la Buhaira, 24, 41018 Sevilla

Dies i horari d’entrega:
Divendres 24 de maig, de 12 a 19 h.
Dissabte 25 de maig, de 10 a 18 h.

Juntament amb l’entrada, es lliurarà a cada titular d’una entrada una polsera de control, indispensable per entrar a l’estadi de la final.

Qualsevol soci o persona amb el carnet de compromís que hagi efectuat una compra haurà de recollir totes les entrades d’una mateixa petició conjunta. La recollida serà sempre per a la totalitat d’entrades d’una mateixa petició, aportant el seu DNI, NIE o passaport i la fotocòpia d’un document oficial de la resta de components de la petició. En cap cas podrà fer la recollida un dels acompanyants i no s’acceptaran autoritzacions sota cap concepte.

Per facilitar el tràmit de la recollida, es prega que es porti també el seu carnet de soci o carnet de compromís, així com el comprovant de compra de les entrades.

21.400 entrades per a cada club

Tant el FC Barcelona com el València CF disposen de 21.400 entrades per a aquesta final. En el cas del Barça, aquestes localitats s’han repartit entre els socis, que en aquesta ocasió han pogut demanar una entrada per a un acompanyant, els penyistes i el mateix Club per als seus compromisos institucionals i de patrocini.

Segons el repartiment que habitualment efectua el FC Barcelona, el 85% de les entrades estaven disponibles per a socis i acompanyants (14.552) i penyistes (3.638), mentre que el 15% restant ha estat destinat als compromisos del Club (3.210). 

Compte de twitter de la policia

La policia nacional ha creat un compte de twitter exclusiu per a temes de mobilitat i servei dirigit només als aficionats dels dos equips finalistes. Des d'aquí, la policia ofereix el seu suport i ajuda als seguidors que estiguin a Sevilla durant la final de la Copa del Rei. 

A continuació us passem els links del twitter destinat als aficionats del Barça:

Català: https://twitter.com/policia_FCB/status/1129360155815157761?s=19
Castellà: https://twitter.com/policia_FCB/status/1129359856933179393?s=19

Dispositiu de seguretat a l'estadi

El Club desplaçarà fins a Sevilla un dispositiu de personal de seguretat que efectuarà els controls per garantir el compliment de les normes de l'RFEF d’accés a l’estadi de la final, i també que els posseïdors de les entrades siguin els titulars, tasca que efectuaran juntament amb la policia i el personal de seguretat del Benito Villamarín. Per entrar a l’estadi serà indispensable portar la polsera de control i l’entrada personalitzada.

Preguem que consulteu en el següent enllaç les normes d’accés al Benito Villamarín, així com la relació dels articles prohibits:

NORMES DE SEGURETAT A L’ESTADI

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut