Proclamació dels nous senadors del FC Barcelona

Proclamació dels nous senadors del FC Barcelona

El vicepresident primer Jordi Cardoner, acompanyat de la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, lliura els diplomes i els carnets als socis que s’integren aquest any al Senat blaugrana

Aquest dimecres 15 de maig s’ha celebrat a la Llotja President Josep Suñol del Camp Nou l’acte de proclamació dels nous senadors del FC Barcelona. Aquest any són 141 els socis que s’han incorporat al Senat blaugrana, format pels 1.000 socis de més antiguitat al Club.

A l’acte hi han assistit uns vuitanta nous senadors, que han rebut de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner els diplomes i els carnets que els acrediten com a membres del primer miler de socis de l’Entitat, en un acte de sentit reconeixement a la seva fidelitat i compromís durant tots aquests anys de vinculació barcelonista.

Jordi Cardoner, que ha estat acompanyat per la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, ha donat la benvinguda a tots els assistents: “Aquest és un d’aquells actes que fan diferent el nostre club i mostren que som “Més que un club”. Si sou aquí és perquè fa molts anys que acompanyeu la nostra entitat, i en aquest temps heu estat al seu costat també en els moments més difícils. Per això, en nom del president i de tota la Junta Directiva, us volem donar les gràcies”.

 “El Senat ens aporta un espai social format per persones que dignifiqueu el Club i a qui tenim l’obligació d’escoltar per conèixer la vostra opinió i els suggeriments que ens podeu proposar des de la vostra experiència”, ha assenyalat també el vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació Barça.

Els nous senadors van conèixer el Barça de les 5 Copes, van viure l’època de Kubala i van veure com l’estadi de les Corts es va fer petit i va donar pas a la construcció del Camp Nou. En els seus anys de socis han pogut veure com s’ha anat multiplicant contínuament la massa social i Jordi Cardoner ha aprofitat l’acte per recordar que ara se celebren els 40 anys de la primera Recopa de Basilea, “una fita que va motivar un massiu desplaçament de 30.000 aficionats en una època que no estàvem gaire acostumats a celebrar victòries”.

Entre els vuitanta socis que han recollit el carnet de nou senador, hi consta el representant de jugadors i extècnic Josep Maria Minguella, que ha assenyalat: “El fet de ser senador vol dir que fa molts anys que estic vinculat al Club. En el Senat sempre és interessant poder comentar aspectes que es poden anar repetint al llarg de la història, i intercanviar idees amb la Junta Directiva, que en definitiva sempre és la que ha de prendre les decisions”. 

Després de rebre avui els seus diplomes i els carnets acreditatius, els nous senadors ja tindran l’oportunitat de fer efectiu el seu nou càrrec en la reunió anual del Senat del FC Barcelona, que se celebrarà el dijous 23 de maig a l’Auditori 1899.

 

Acte Nous senadors
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut