El Barça comença amb força a la Lliga d’atletisme

Tant l’equip masculí com el femení van imposar-se en les primeres jornades amb comoditat

Doble victòria de l’atletisme blaugrana en la primera jornada de la Lliga d’atletisme. Tant en categoria masculina com en femenina, els equips blaugrana es van imposar amb solvència en els seus enfrontaments. En el cas masculí, la victòria tan contundent torna a situar els blaugranes com un dels equips favorits a guanyar aquest títol, després que la passada temporada s’escapés per només 0,5 punts. El Barça es va imposar amb 230 punts, 44 més que el segon classificat i 53 més que el tercer.

En el cas del femení, la victòria va arribar gràcies a 219 punts sumats en la prova disputada a l’Hospitalet. El conjunt blaugrana va sumar 32,5 més que les segones i 58 més que les terceres classificades.

La marxa es posa a prova

D’altra banda, el pròxim repte de l’atletisme blaugrana serà aquest mateix cap de setmana amb el campionat d’Europa de marxa. En aquesta prova, que es disputarà a Alytus, hi participaran tres blaugranes: Raquel González -l’actual campiona d’Espanya-, José Ignacio Díaz i Mariona García.