Cinc coses que cal saber de la Copa Amèrica 2019

Cinc coses que cal saber de la Copa Amèrica 2019

El 14 de juny arrenca al Brasil una competició en què la Xile d’Arturo Vidal parteix com a vigent campiona

Entre el 14 de juny i el 7 de juliol es jugarà al Brasil la 46a edició de la Copa Amèrica. Una competició que enfrontarà dotze -dues convidades- de les seleccions més potents del món. Qui sortirà campió d’Amèrica? Descobreix cinc atractius d’aquesta competició:

1. Qui disputarà la Copa Amèrica?

Les seleccions classificades per a aquesta competició són les següents: Brasil, Bolívia, Veneçuela, Perú, Argentina, Colòmbia, Paraguai, Uruguai, Equador, Xile, Qatar i Japó. Aquestes dues darreres seleccions seran les convidades al torneig per acabar de completar el quadre, fet que succeeix des del 1993.

2. L’Uruguai de Luis Suárez, la selecció més llorejada  

La celeste és el conjunt amb més títols de la Copa Amèrica, amb un total de 15, un més que l’Argentina. L’última vegada que van aixecar el trofeu va ser l’any 2011, quan van guanyar per 3 a 0 la Paraguai de Gerardo Tata Martino. En aquell partit, Luis Suárez va fer el primer gol.

3. La gran final, a Maracanà

El mític estadi de Maracanà acollirà la gran final el dia 7 de juliol. A l’estadi Morumbi, on juga el Sao Paulo, es jugarà el partit inaugural: Brasil – Bolívia.

Marcaná

4. Representació blaugrana

La Copa Amèrica tindrà accent blaugrana. I és que fins a cinc jugadors del Barça la disputaran: Messi, Suárez, Coutinho, Arthur i Vidal.

5. Enfrontament entre culers

Hi haurà un enfrontament entre blaugranes a la Copa Amèrica. Luis Suárez podria jugar contra Xile, amb Arturo Vidal al capdavant. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut