Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents

Valoració situació esportiva

La Junta Directiva comparteix la decepció dels barcelonistes per l’eliminació del primer equip de futbol de la Lliga de Campions.

La Junta Directiva vol expressar el seu agraïment als socis, penyistes i aficionats que es van desplaçar a Liverpool per fer costat a l’equip. D’altra banda, també vol fer extensiu aquest agraïment a tots aquells socis i aficionats que van ser diumenge al Camp Nou per animar a l’equip al partit de lliga contra el Getafe CF.

La Junta Directiva ha decidit que ara cal concentrar tots els esforços del Club en la preparació i en la consecució de la final de la Copa del Rei del proper 25 de maig. En aquest sentit, la Junta demana el màxim suport a l’equip per part dels socis, penyistes i aficionats, amb l’objectiu d’assolir aquest repte.

Felicitació als equips d’handbol i futbol sala

La Junta Directiva vol expressar la seva felicitació al primer equip d’handbol per la consecució de la Lliga ASOBAL per novena temporada consecutiva. La Junta també vol traslladar aquesta felicitació al primer equip de futbol sala per haver-se proclamat campió de la Copa del Rei i de la Copa d’Espanya.

mini_Copa Futsal

Final de la Champions femenina a Budapest

La Junta Directiva ha estat informada de tota la logística que ha preparat el Club de cara a la cita històrica de la final de la Champions que el nostre equip de futbol femení disputarà davant l’Olympique de Lió a Budapest el proper dissabte 18 de maig.  Amb l’objectiu de poder facilitar el màxim suport a l’equip en aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments ha ofert a socis, penyistes i aficionats, en general, la possibilitat de desplaçar-se a la capital hongaresa, amb l’organització d’un avió d’anada i tornada el mateix dissabte de la final, i de l’avió oficial de l’equip amb sortida el dijous abans del partit i tornada el diumenge.

També des de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona s’ha fet una crida a les penyes per aconseguir el seu suport en aquesta final. Cal destacar la bona resposta de les penyes properes a l’escenari de la final.

D’altra banda, en el marc de l’estratègia impulsada des de la Junta Directiva, avui s’ha aprovat que durant el mes de juny es posi a la venda a totes les botigues del Club la samarreta de l’equip femení amb el nou disseny de la temporada 2019-2020, que inclourà, per primera vegada, el patrocinador de l’equip femení, l’empresa nord-americana Stanley.

Barça Femení - Bayern de Munic

Commemoració del 40è aniversari de la final de la Recopa de Basilea

La Junta Directiva vol expressar el seu reconeixement a tots els integrants de la plantilla del FC Barcelona que el 16 de maig del 1979 van guanyar la primera Recopa del Club a la final disputada a Basilea contra el Fortuna de Dusseldorf. L’acte que se’ls va dedicar aquest diumenge al Camp Nou amb motiu del 40è aniversari d’aquesta efemèride significa l’homenatge  de tot el Club als protagonistes d’una fita extraordinària. La consecució d’aquell títol, i els més de 30.000 barcelonistes que es van desplaçar per assistir a la final, formen part dels moments més brillants i emotius de la nostra història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut