Reacció sense premi davant l’Atlètic

El Barça aixeca el 3-0 inicial, però acaba caient davant l’Atlètic Terrassa per 7-3 en el primer partit de l’eliminatòria

Resultat més que enganyós el d’avui a la Catedral de Terrassa. Els egarencs han acabat imposant-se per 7-3 en un partit vibrant d’hoquei herba. El conjunt local ha començat el partit molt endollat i ha pogut obrir una diferència de tres gols al descans. Els blaugranes, que han disposat de diverses oportunitats, han vist com l’eliminatòria es posava molt coll amunt amb aquest desavantatge.

Quatre minuts de glòria

El conjunt d’Oriol Torras, però, no ha abaixat els braços i en el tercer quart ha demostrat que remuntar-li tres gols al Terrassa és possible. En quatre minuts el Barça ha estat capaç de posar l’empat a 3 a l’electrònic gràcies al gol de David Terraza (3-1) i a dues grans accions d’Andreas Rafi, una de les quals ha acabat en penal córner (transformat pel Barça) i l’altre que el mateix juvenil ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa.

MRP_0392

L’Atlètic recupera la iniciativa

Tot i aquest tercer gran parcial, el conjunt local ha estat capaç de posar una marxa més i tornar a situar-se per davant. L’Atlètic ha pogut anotar quatre gols que han deixat el 7-3 definitiu que posa les coses molt complicades a un Barça que haurà de remuntar en el partit de demà (13h).

Tot i el resultat advers, el tècnic blaugrana ha assegurat, després del partit, que “demà hem d’anar quart a quart, i estic convençut que tindrem les nostres opcions. Ja he dit als meus jugadors que, aquell que no cregui en nosaltres que no vingui”.