SD Teucro – Barça Lassa: Un desplaçament de reforços

SD Teucro – Barça Lassa: Un desplaçament de reforços

(19.00 hores, GOL) Els blaugranes viatgen a Pontevedra amb sis jugadors del filial per disputar aquest divendres un nou partit de Lliga 48 hores després de guanyar el derbi contra el Fraikin Granollers

La Lliga Asobal s’apropa al seu final, i el Barça Lassa, amb el títol ja a la butxaca, es pren els últims partits com una bona manera de preparar l’últim repte del curs, la Final Four de la Lliga de Campions. Quaranta-vuit hores després de guanyar el derbi contra el Fraikin Granollers al Palau Blaugrana, els homes de Xavi Pascual tornaran a saltar a la pista per disputar el duel de la jornada 28 de Lliga. Serà a Pontevedra contra un Condes de Albarei Teucro que és penúltim a la classificació i apura les seves opcions de salvació. Amb 13 punts, n'està a tres del Frigoríficos Morrazo (16), el catorzè classificat, amb sis punts en joc.

Per al partit, que es jugarà aquest divendres a les 19.00h, Xavi Pascual ha completat la convocatòria amb un total de sis jugadors del filial. Quatre d’ells ja han debutat amb el primer equip en partit oficial (Àlex Pascual, Juri Knorr, Mamadou Diocou i Jannek Klein), mentre que els altres dos (Jorge Pérez i David Roca) podrien disposar dels primers minuts amb l’equip. De fet, Pascual, Knorr i Diocou van fer el seu debut en el duel de la primera volta contra el Teucro al Palau Blaugrana, el 4 de desembre del 2018.

Pla de treball paral·lel

L’entrada dels joves jugadors permet al tècnic blaugrana donar descans a alguns jugadors del primer equip. Una mesura per gestionar les càrregues de l’equip de cara al tram final de la temporada. Gonzalo Pérez de Vargas, Víctor Tomás, Raúl Entrerríos, Aitor Ariño, Dika Mem, Aron Pálmarsson i Ludovic Fàbregas es quedaran a Barcelona i completaran un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper aquest divendres.

En acabar el partit del dimecres al Palau, Xavi Pascual va parlar del següent compromís a Pontevedra, anunciant el descans per a alguns jugadors: “Canviarem l’equip, perquè donarem descans a alguns jugadors que arrosseguen problemes físics i n’hi ha d’altres que necessiten minuts”. “Anem amb la intenció d’anar a Pontevedra a guanyar, clarament”, va sentenciar el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut