Mamadou Diocou, Alex Pascual i Juri Knorr debuten al primer equip

Mamadou Diocou, Alex Pascual i Juri Knorr debuten al primer equip

Els tres jugadors del filial blaugrana es van estrenar aquest dimarts amb una actuació destacada al Palau Blaugrana en el partit de la Lliga Asobal contra el Condes de Albarei Teucro gallec

El d’aquest dimarts era un partit més de la Lliga Asobal. La jornada 13 d’una competició liderada amb mà de ferro per al Barça Lassa. Però per a tres nois de 18 anys del filial blaugrana es podia convertir en un dia molt especial. Mamadou Diocou, Àlex Pascual i Juri Knorr entraven per primera vegada en la convocatòria del primer equip amb la opció de debutar oficialment, i a mitjans de la primera part del matx, tots tres van saltar a la pista. Primer ho van fer els dos extrems, i uns minuts després ho feia el central alemany.

Diocou i Pascual van sortir i de seguida es van adaptar al ritme frenètic del joc blaugrana. Amb el ‘83’ a l’esquena, el menut Àlex Pascual va convertir en gol tres contraatacs consecutius. El debut somiat per a un noi que va arribar a les categories inferiors de la secció en edat infantil i que, després de superar totes les etapes, s’estrenava al Palau. No es va quedar enrere Mamadou Diocou, que, tot i fallar el primer llançament, es va refer amb dos gols molt ràpids. En el seu cas va arribar al Club en edat cadet, i amb 18 anys s’estrenava amb els grans.

L’entrada de Knorr va ser diferent. L’alemany, també de 18 anys i blaugrana des d’aquest estiu, es va posar al centre de l’atac culer i va dirigir el joc. No va tenir el premi del gol, però va repartir assistències com si d’un veterà es tractés.

Tots tres van destacar en acabar el partit que haver debutat amb el primer equip “és un somni fet realitat”, tot i que reconeixien que els nervis es quedaven fora de la pista. Per la seva banda, Xavi Pascual va felicitar-los pel bon paper que van fer tots tres, i va destacar: “Estic molt orgullós de la feina que es fa a la base per a que això sigui possible”. Al mateix temps va explicar que “això és un premi que s’han guanyat”, i que durant la temporada altres jugadors seguiran els passos del Mamadou, l’Àlex i el Juri.

Els tres joves jugadors se sumen a altres companys de l’actual Barça Lassa B que ja han debutat amb el primer equip en els últims mesos, com són Gerard Forns, Andrei Buzle, Pau Oliveras i Jannek Klein.

El reflex del bon treball del filial

El bon paper dels tres joves jugadors amb el primer equip és una mostra de la bona temporada que està fent el filial de Roi Sánchez. El segon equip blaugrana és líder en solitari de la Divisió d’Honor Plata, i trasllada el joc vertical i frenètic del Palau a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. “Són jugadors que saben al què juguem, i per això són valents sobre la pista”, deia Xavi Pascual en referència a la idea de joc que tenen tots els equips de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut