Cinc dades que cal saber del Barça-Getafe

Cinc dades que cal saber del Barça-Getafe

Consulta cinc aspectes que cal tenir en compte del duel contra el conjunt madrileny

1) El Barça, invicte contra el Getafe al Camp Nou

Els blaugranes no han perdut cap duel contra el conjunt madrileny disputat a l’Estadi. En els 13 duels contra el Getafe al Camp Nou el Barça acumula nou victòries i quatre empats.

2) A un partit del rècord

El FC Barcelona acumula 11 duels sense conèixer la derrota a la Lliga (10 victòries i un empat) i sis victòries en els darrers sis partits a l’Estadi. En cas de guanyar, suposaria un rècord en l’era Valverde.

Copa

3) Jorge Molina, en plena forma

El jugador del conjunt madrileny suma 14 gols i es troba a tan sols dues dianes d’igualar el rècord golejador de Roberto Soldado el curs 2009/10 (16). Molina té les mateixes dianes que Jaime Mata, absent al Barça-Getafe per acumulació de targetes. Tot i això, cap jugador de l’actual plantilla del Getafe ha marcat mai al Camp Nou.

4) El Getafe, en plena lluita europea

El conjunt dirigit per José Bordalás es troba en plena lluita per classificar-se per a competicions europees la temporada vinent. El Getafe és quart a la classificació i suma 58 punts, tres per sobre del València i el Sevilla, cinquè i sisè respectivament.

5) Un rival amb què Leo Messi obté bons resultats

Contra el Getafe el crac argentí ha participat en 16 gols en els 10 partits que ha jugat contra el conjunt madrileny al Camp Nou. El més recordat pels culers és el que va marcar a les semifinals de la Copa 2006/07. Una diana que va ser escollida pels fans com la millor de la història del Barça en la votació del Best Goal Ever.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut