Barça Lassa – Lloret Vila Esportiva (11-2): Brillen abans de la Final Four

Barça Lassa – Lloret Vila Esportiva (11-2): Brillen abans de la Final Four

Els homes d’Edu Castro guanyen abans de viatjar a Lisboa i, a més, es mantenen invictes a l’OK Lliga

Després de proclamar-se campió de l’OK Lliga divendres passat, el Barça Lassa s’ha proposat el repte d’acabar l’OK Lliga invicte. Aquest diumenge, els culers han sumat una nova victòria davant el Lloret Vila Esportiva i marxen a Lisboa amb els deures fets. Pau Bargalló i João Rodrigues han estat els més destacats amb un hat-trick cadascun, en un partit dominat des de l’inici fins al final

A buscar el triomf des de l’inici

Els blaugranes han sortit decidits a buscar la victòria. I, en la primera ocasió clara del duel, Marc Gual no ha perdonat i ha definit de ganxo davant el porter rival (1-0, min 4).Tot i això, el Lloret no s’ha arronsat i ha reaccionat bé. De fet, els gironins han realitzat dues accions d’atac consecutives on David Plaza ha posat a prova un Egurrola acabat de renovar, que ha aturat els llançaments de manera magistral.

Però sobre la pista, els que han manat en joc i ocasions han estat els culers. Els d’Edu Castro, molt eficaços de cara a porteria, han seguit materialitzant les oportunitats i no han trigat a obrir escletxa en el marcador. I ha estat Pau Bargalló l’encarregat de fer el segon gol amb una rematada dins l’àrea (2-0, min 9). Tot seguit, a l’equador del primer temps, el pitxitxi Pablo Álvarez ha marcat el tercer gol definint dins de l’àrea. El conjunt visitant ha entrat de nou en el partit quan Moi Aguirre ha superat Egurrola, molt inspirat fins aleshores (3-1, min 16), però els d’Edu Castro han replicat i, a prop del descans, han recuperat l’avantatge de tres gols gràcies a la diana de Matias Pascual a passada de Marc Gual (4-1, min 24).

Piconadora blaugrana en el segon acte

La represa no ha pogut començar millor per als culers. I és que João Rodrigues ha introduït la bola al fons de la xarxa (5-1, min 25). La maquinària blaugrana ha seguit carburant i s’han vist dos gols més de manera consecutiva: Ignacio Alabart ha fet el sisè de cullera i després João ha fet el setè rematant a l’aire des del segon pal (7-1, min 28).

El segon temps ha estat un festival ofensiu. Aquest cop ha estat el conjunt gironí qui ha vist porteria i Antoine Le Berre ha transformat un penal per fer el segon gol per als seus. Però, tres minuts després, Pau Bargalló ha disposat d’una nova falta directa i el de Sant Sadurní no ha fallat (8-2, min 31).

En el tram final, el matx ha entrat en una fase de menys intensitat i més control per part blaugrana. Tot i així, encara hi ha hagut temps de veure més gols. João Rodrigues ha completat un hat-trick després de definir sol davant Ferran Serra (9-2, min 43). Pau Bargalló també s’ha volgut sumar a la festa i ha fet el seu tercer gol de la jornada, novament, de falta directa. I ja per tancar la golejada, Pablo Álvarez ha firmat un doblet (11-2, min 47). Amb aquest ja són 41 gols de l’argentí a l’OK Lliga aquesta temporada.

Finalment, els barcelonistes s’han endut una victòria més que contundent i ja es poden concentrar en la Final Four de Lisboa que es disputarà el proper 11 i 12 de maig.

Fitxa del partit

Barça Lassa, 11
Lloret Vila Esportiva, 2

Barça Lassa: Egurrola, Marc Gual, Matias Pascual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló –cinc inicial– João Rodrigues, Ignacio Alabart, Nil Roca, Àlex Joseph.

Lloret Vila Esportiva: Ferran Serra, Lluís Grau, David Plaza, Antoine Le Berre i Moi Aguirre –cinc inicial– Xavier Pérez, Joan Gelmà, Adrià Farré.

Gols: 1-0, Marc Gual (min 4); 2-0, Pau Bargalló (min 9); 3-0, Pablo Álvarez (min 11); 3-1 Moi Aguirre (min 16); 4-1, Matias Pascual (min 24); 5-1, João Rodrigues (min 25); 6-1, Ignacio Alabart (min 26); 7-1, João Rodrigues (min 28); 7-2, Antoine Le Berre (min 28); 8-2, Pau Bargalló (min 31); 9-2, João Rodrigues (min 43); 10-2, Pau Bargalló (min 46); 11-2, Pablo Álvarez (min 47).

Àrbitres: Ángel Tavera i Manel Blat.

Faltes: 6-10

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut