Igualada – Barça Lassa: Campions de l'OK Lliga! (1-5)

Gran victòria blaugrana per aconseguir la 30a Lliga de la història culer a falta de quatre jornades

La Lliga és blaugrana! A falta encara de quatre jornades, el Barça Lassa s'ha proclamat campió de l'OK Lliga aquest divendres després de superar l'Igualada (1-5) en un gran partit dels homes d'Edu Castro. Els culers, que encara no han perdut cap partit de la competició domèstica aquesta temporada (fet que no es produïa des de feia 41 anys), aconsegueixen la 30a Lliga de la història de la secció, la sisena de manera consecutiva.

Domini inicial blaugrana

Els culers han sortit molt endollats al partit a la recerca d'una victòria que els donés el títol de Lliga i així ha estat. Innombrables ocasions barcelonistes en els primers minuts que, finalment, han vist la recompensa mitjançant João Rodrigues (0-1, minut 9). El portuguès ha desviat dins l'àrea un llançament de Marc Gual per anotar el primer gol de la nit. El domini continuava sent visitant, i Alabart ha duplicat l'avantatge culer amb una bona rematada dins l'àrea (0-2, minut 15).
Tot i això, l'Igualada ha reaccionat ràpidament mitjançant Ton Baliu (1-2, minut 17), amb una rematada al segon pal. Però, en la següent jugada, de nou ha aparegut Ignacio Alabart per augmentar distàncies en el marcador (1-3, minut 17), un avantatge amb el qual el Barça se n'aniria al descans.

Sentència culer

Ja a la segona meitat, els barcelonistes no han tret el peu de l'accelerador i, a les acaballes del duel, han sentenciat el partit per certificar la Lliga. Primer Pau Bargalló (1-4, minut 44) i, tot seguit, Alabart (1-5, minut 45), que ha aconseguit un hat-trick, han donat els tres punts als blaugrana. Una victòria que val una nova OK Lliga, la 30a blaugrana i el cinquè títol del curs. Ara, a buscar la Lliga Europea!

Igualada, 1
Barça Lassa, 5

Igualada: Elagi Deitg, Tety Vives, Sergi Pla, Ton Baliu i Met Molas -cinc inicial. Bernat Yeste, Oriol Vives, Roger Bars i Jordi Méndez.
Barça Lassa: Sergio Fernández, Ignacio Alabart, Marc Gual, Pablo Álvarez i Pau Bargalló -cinc inicial. Matias Pascual, Nil Roca, Míguelez i João Rodrigues.
Gols: 0-1, João Rodrigues (min 9); Ignacio Alabart (min 15); 1-2, Ton Baliu (min 17); 1-3, Ignacio Alabart (min 17); 1-4, Pau Bargalló (min 44) i 1-5, Ignacio Alabart (min 45).
Àrbitres: Sergi Mayor i David Godia. Faltes: 9-9.