Aitor Egurrola renova amb el Barça Lassa fins al 2020

Aitor Egurrola renova amb el Barça Lassa fins al 2020

El porter de Castelldefels, amb 71 títols al palmarès, disputarà la 22a temporada al primer equip

Aitor Egurrola seguirà ampliant la seva llegenda una temporada més. El FC Barcelona i el capità del Barça Lassa d’hoquei patins han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts una temporada més, fins al 2020.

Egurrola ha signat el nou contracte a les oficines del FC Barcelona, amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals Albert Soler i el mànager esportiu Toni Miró. El porter de 38 anys suma, fins ara, 71 títols al seu palmarès i, juntament amb David Barrufet, és l’esportista de la història del FC Barcelona més llorejat.

El de Castelldefels, que va debutar amb el primer equip el 31 d’octubre del 1998, s’ha mostrat molt satisfet per “continuar un any més al millor club i a la millor secció del món”. “Estic molt content per donar un pas més per fer tota la carrera al Barcelona”. En aquest sentit, Egurrola ha manifestat que “anirem renovant any a any mentre el Club estigui content amb mi i jo estigui amb forces”.

"Estoy muy contento por dar un paso más para hacer toda la carrera en el Barcelona"

Aitor Egurrola

El mànager Toni Miró, de la seva banda, ha destacat la seva trajectòria i el que aporta Egurrola com a capità: “acumula més de 20 anys amb nosaltres i el seu palmarès demostra que el seu nivell és molt alt”. “Ens dona molta seguretat, a nivell humà i professional”.

Compartint la porteria amb Sergi Fernández, Egurrola està demostrant aquesta temporada un rendiment excel·lent. Ha encaixat només 42 gols en 25 partits disputats (23 en el cinc inicial). I en bola aturada només li han marcat 5 de 23 faltes directes i 2 de 9 penals.

Un palmarès molt extens

Amb la Lliga guanyada el divendres 26 d’abril a Igualada, Egurrola ha igualat David Barrufet com a esportista de la història del FC Barcelona amb més títols. El pop també és el jugador d’hoquei patins amb més Copes d’Europa (11), Lligues (19) i Continentals (11).

L’equip rebrà aquest diumenge, 5 de maig (12.00 hores), la visita del Lloret, i després afrontarà la Final Four de la Lliga Europea a Lisboa, amb la semifinal contra el Porto el dissabte 11 de maig (13.00 hores).

En el partit d'aquesta Lliga Europea contra l'Oliveirense, Egurrola va rebre un emotiu homenatge pels seus 20 anys com a jugador del primer equip blaugrana (vegeu el documental de Barça TV sobre el seu debut). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut