Barrufet – Egurrola: Els campions dels 71 títols!

Barrufet – Egurrola: Els campions dels 71 títols!

El porter d’hoquei iguala la llegenda de l’handbol per compartir l’honor de ser els esportistes de la història del FC Barcelona amb més palmarès

Els campions dels campions. David Barrufet i Aitor Egurrola comparteixen des d’aquest divendres l’honor de ser els esportistes de la història del FC Barcelona amb més títols. I no en són pocs: 71!

El porter d’hoquei patins ha igualat, amb la seva 19a OK Lliga, David Barrufet, actual mànager esportiu de la secció d’handbol i tota una llegenda del barcelonisme. Barrufet va retirar-se el 2010 després de 22 anys al primer equip i, des de llavors, ningú havia estat capaç d’igualar els seus registres.

“Tant de bo hi hagi més esportistes que em superin!”

David Barrufet

“És un orgull que Egurrola m’iguali i espero que aviat em pugui superar!”, expressa Barrufet en una trobada amb ‘el pop’ davant les càmeres de Barça TV. “Tant de bo hi hagi més esportistes que em superin, ja que voldrà dir que les seccions van bé”, afegeix. Egurrola, que va debutar al primer equip fa 20 anys, també reconeix que “abans d’arribar al Barça ja sentia a parlar de Barrufet”. “És un referent de l’esport espanyol i és un orgull mirar-lo i seure al seu costat”.

El privilegi d’estar al Barça

Ambdós esportistes han donat grans nits de glòria al Palau, sota els respectius pals de les porteries d’handbol i d’hoquei. I ambdós coincideixen a destacar que “és un privilegi fer tota la carrera al Barça”. Encadenar tants anys rendint al màxim nivell implica molt d’esforç i sacrifici, però Egurrola assegura que “seria impensable arribar a aquesta xifra amb un altre club”. “He tingut la sort de viure aquesta experiència i això es porta en el cor i en el record per sempre”, sentencia Barrufet.

En la llista de jugadors amb més títols, Víctor Tomás, amb 63 títols, és l’esportista que segueix els passos de Barrufet i Egurrola. I en l’hoquei patins, Panadero en suma 54 i s’acosta als 58 d’una altra llegenda blaugrana com Beto Borregán.

Una llarga llista de títols

El palmarès de David Barrufet: 13 Supercopes d’Espanya, 11 Lligues Asobal, 10 Copes del Rei, 10 Lligues dels Pirineus, 7 Copes d’Europa, 6 Copes Asobal, 6 Lligues Catalanes, 5 Supercopes d’Europa, 2 Recopes d’Europa, 1 Copa EHF.

El palmarès d’Aitor Egurrola: 19 OK Lliga, 11 Lligues Europees, 11 Continentals, 11 Copes del Rei, 10 Supercopes, 4 Intercontinentals, 3 Copes Ibèriques, 1 CERS, 1 Lliga Catalana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut