PRÈVIA – Els campions tornen al Palau amb un objectiu molt clar

PRÈVIA – Els campions tornen al Palau amb un objectiu molt clar

(12.00 hores, Barça TV) El Barça Lassa rep el Lloret amb l’objectiu de mantenir-se invicte a l’OK Lliga

Només queden dos partits al Palau Blaugrana. El Barça Lassa va proclamar-se campió de l’OK Lliga el divendres 26 a Igualada, però això no canvia la dinàmica d’un equip que té els objectius molt clars. Després d’aconseguir l’objectiu principal, ara vol acabar la temporada fent història: ser l’únic equip de la història de l’OK Lliga que finalitza un curs sense perdre. La prova més propera és la d’aquest diumenge (12.00 hores, Barça TV) contra un Lloret Vila Esportiva que es juga la permanència.

“Sempre que defensem aquests colors i aquest escut no hi ha cap entrenament ni partit de relaxació”, ha afirmat Edu Castro, afegint que “l’objectiu és continuar sense perdre” i que “sortirem a totes per tornar a ser els de sempre”. El tècnic blaugrana també ha comentat que “competir” és la millor manera per preparar la Final Four del cap de setmana vinent a Lisboa.

“Seria molt bonic acabar la temporada sense perdre cap partit”

Pablo Álvarez

L’argentí Pablo Álvarez també ha destacat que “estem molt contents per haver guanyat l’OK Lliga”, però, tot i ser campions, “afrontarem tots els partits que falten de la mateixa manera que hem afrontat els altres, com si es tractés d’una final”. “Seria molt bonic acabar sense perdre cap partit”, ha dit el golejador de la categoria (39 gols; per davant dels 37 de Carlo Di Benedetto) i que lluita per mantenir la condició de pitxitxi. “Això sempre es veu a final de temporada. Jo em preocupo de jugar bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut