La convocatòria per visitar Vigo

La convocatòria per visitar Vigo

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la 36a jornada de Lliga a l’estadi de Balaídos (20.45 hores)

Després de la victòria a la Lliga de Campions, aquest dissabte arriba el torn de la Lliga. L’equip d’Ernesto Valverde visitarà el Celta de Vigo. Per a aquest partit, que es disputarà a les 20.45 hores a l’estadi de Balaídos, Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents : Cillessen, Iñaki Peña, N. Semedo, Todibo, Coutinho, Arthur, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Prince, Aleñá, Vidal, Umtiti, Vermaelen, Riqui Puig, Collado i Wague. Queden fora de la convocatòria per sanció I. Rakitic i Sergio; per decisió tècnica Ter Stegen, Piqué, Suárez, Messi, Jordi Alba i S. Roberto, i per lesió Rafinha.

Darrera sessió sota la pluja

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Celta. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Suárez ha fet treball específic. També s'han entrenat Iñaki Peña, Wague, O. Busquets, Collado, Riqui Puig, C. Pérez i Abel Ruiz del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut