Movistar Inter - Barça Lassa: Comença la revàlida de la Copa

Movistar Inter - Barça Lassa: Comença la revàlida de la Copa

(16h, Be Mad) El Rei de Copes inicia la defensa del títol aquest dissabte a Ciudad Real per buscar el sisè títol en la primera edició en format Final Four

Comença la defensa del títol. El Barça Lassa s'enfrontarà aquest dissabte al Movistar Inter en les semifinals de la Copa del Rei (16h, Be Mad), per mirar de ser a la gran final de diumenge. Els blaugrana són l'equip que més títols ha guanyat a la història de la competició, amb un total de cinc en les vuit edicions disputades, i ara buscarà la seva sisena a Ciudad Real, en la primera edició que es juga sota el format de Final Four. L'altra semifinal serà Aspil-Jaén (18.30h).

Cal recordar que els culers van aconseguir les quatre primeres edicions de manera consecutiva: 2011, 2012, 2013 i 2014, i després d'una sequera de tres anys, van tornar a guanyar el títol l'any passat davant el Jaén gràcies a un gol sobre la botzina d'Aicardo (4-3). Ara, els culers disputaran una exigent semifinal davant l'Inter, rival que precisament els culers van vèncer la setmana passada en el partit pel tercer i quart lloc de la UEFA Futsal Champions League (1-3).

Andreu Plaza: "És una alegria ser aquí"

En la prèvia d'aquesta Final Four, Andreu Plaza ha destacat que "tots dos equips arribem d'una competició dura i exigent, arribem un mica justos físicament". Així i tot, el tècnic blaugrana assegura: "És una alegria ser aquí, serà un partit difícil, però l'escenari és perfecte i la ciutat i el pavelló són ideals per a aquest tipus d'actes". Pel que fa al tècnic rival, Jesús Velasco, ha recalcat: "Venim de jugar una de les fases més importants de la temporada i ara hem de recuperar-nos tant físicament com mentalment".

Pel que fa a els protagonistes sobre la pista, el capità Sergio Lozano també ha repassat les sensacions de l'equip: "Malgrat que no vam aconseguir el títol a Almati, l'equip arriba bé, la línia està sent bona i tenim molta il·lusió per revalidar el títol". A més, ha afegit: "Sabem que serà difícil, però venim amb la idea de passar a la final i aconseguir el títol". Finalment, també el jugador de l'Inter, Ortiz, ha explicat que "no estem fent una bona temporada, però se'ns presenta una altra oportunitat de guanyar un títol, esperem que sigui un gran espectacle per a l'afició".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut