Barça Lassa - Kirolbet Baskonia: Obligats a canviar el xip

Barça Lassa - Kirolbet Baskonia: Obligats a canviar el xip

Els de Pesic reben el Baskonia, en el partit ajornat de la Lliga Endesa, amb el clar objectiu d’acabar la temporada en el primer lloc

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per Movistar (Dial 53), el Kirolbet Baskonia en el partit de la jornada 28, que es va haver d’ajornar per la disputa de les competicions europees. Els blaugranes, que són líders en solitari amb un balanç de 23-5, volen seguir sumant a casa i hauran de fer un gran partit, si volen superar un equip molt talentós com és el Baskonia.

El rival

Compta amb jugadors de gran nivell i que poden sobresortir en qualsevol moment. El seu millor jugador és l’aler-pivot Tornike Shengelia, que ja ha tornat a les pistes després de superar una lesió. El georgià té una mitjana de 14 punts i cinc rebots per partit i està molt ben acompanyat de Luca Vildoza, Shavon Shields, Darrun Hilliard, Vincent Poirier, Johaness Voigtmann, Pato Garino, l’exblaugrana Huertas o Diop.

El Barça

Tot i l’esforç físic que ha suposat l’eliminatòria europea contra l’Anadolu Efes, els homes de Pesic afronten dos partits en tres dies: contra el Baskonia i a la pista de l’Herbalife Gran Canària el diumenge. Pesic podrà comptar amb tots els jugadors disponibles per a un duel contra el Baskonia que es preveu molt dur i apassionant.

Reconeixement a Añúa

I és que, durant el descans del partit, el Club farà un acte de reconeixement a Xavier Añúa, que va ser entrenador del Barça del 1968 al 1974. Añúa va ser, entre d’altres, l’entrenador amb el qual el Barça va inaugurar el Palau Blaugrana i ara es compleixen 50 temporades des del seu nomenament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut