Anadolu Efes - Barça Lassa: La Final Four passa per Istanbul

Anadolu Efes - Barça Lassa: La Final Four passa per Istanbul

Els de Pesic disputen el cinquè i definitiu partit dels quarts de final amb l’objectiu de tornar a la F4 cinc anys després

El Barça Lassa visita aquest dimecres, a les 19h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), l’Anadolu Efes en el que serà el cinquè i definitiu partit dels quarts de final del Playoff de l’Eurolliga. El conjunt blaugrana té el gran repte de vèncer i tornar d’aquesta manera a una Final Four cinc anys després. I és que l’últim cop que els blaugranes la van disputar va ser el 2014 a Milà.

El rival

Ja ha demostrat durant l’eliminatòria que compta amb un equip amb talent i molta qualitat, tant interior com exterior. El seu màxim anotador és el base Shane Larkin (20 punts de mitjana en els quatre partits), seguit de ben a prop de Micic (13,5 punts i 5,8 assistències) i d’altres jugadors exteriors importants com Rodrigue Beaubois, Krunoslav Simon, James Andeson i els interiors Adrien Moerman, Tibor Pleiss i Bryant Dunston.

El Barça

Vol tornar a la Final Four de l’Eurolliga, que es disputarà a Vitòria, cinc anys després de l’última participació –el 2014 a Milà-. El tècnic Svetislav Pesic podrà comptar amb els 13 jugadors de la primera plantilla i n’haurà de fer descansar un abans del partit. El Barça Lassa ja sap què és vèncer a la pista de l’Anadolu Efes, ho va fer en el segon partit de la sèrie, i vol tornar a ser entre els quatre millors amb un triomf al Sinan Erdem Dome.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut