Així serà el mosaic del Barça-Liverpool

Així serà el mosaic del Barça-Liverpool

Més de 90.000 cartolines lluiran a les graderies del Camp Nou per donar suport als jugadors culers en la gran cita a les semifinals de la Lliga de Campions

Torna la Champions al Camp Nou! Després de proclamar-se campions de Lliga dissabte passat contra el Llevant, ara toca tornar a centrar-se en la Lliga de Campions. El FC Barcelona rebrà aquest dimecres la visita del Liverpool (21.00 hores) en el partit d’anada de les semifinals de la Champions.

I és per això que el Camp Nou necessitarà vestir-se un cop més amb les seves millors gales. Més de 90.000 cartolines lluiran a les graderies de l’estadi blaugrana just abans de l’inici del partit, on al lateral es podrà llegir el lema: “Ready to color Europe”, sobre un fons blaugrana, en un missatge que s’emmarca dins la campanya ‘We Color Football’, que va ser el mosaic que el món sencer va poder llegir el dia del Barça-Madrid. Cal recordar que la campanya ‘We color football’ destaca l’estil del club blaugrana, que amb la seva manera d’entendre i practicar el joc dóna color al futbol.

mini_clasico



Aquest fons blaugrana també estarà a la part de tribuna, mentre que tant el Gol Nord com el Gol Sud lluiran els colors de la senyera.

El Camp Nou, inexpugnable a Europa

El suport de l’afició és sempre un dels elements clau a l’Estadi, i és per això que els jugadors culers necessitaran més que mai el suport del barcelonisme per poder superar el conjunt red. Un Camp Nou que és absolutament inexpugnable a Europa: no perd des de fa sis anys. La darrera derrota va ser al maig del 2013 contra el Bayern, i, des de llavors, suma 31 partits consecutius sense perdre. 28 victòries i tres empats, unes xifres de rècord absolut.

Així doncs, l’afició blaugrana tornarà a ser clau per intentar que els homes d’Ernesto Valverde aconsegueixin un bon resultat de cara a la tornada a Anfield. Som-hi, culers!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut