Triomf contundent del Liverpool abans de visitar el Camp Nou

Els 'reds' han guanyat amb solvència el Huddersfield Town (5-0) en la 36a jornada de la Premier, a cinc dies del partit d’anada de les semifinals de Champions

Victòria clara i contundent del Liverpool -el proper rival blaugrana a la Champions- davant del cuer de la Premier. Els 'reds' han superat amb solvència el Huddersfield Town (5-0) en la 36a jornada del campionat de Lliga, fet que permet als homes de Klopp dormir líders (91 punts), però amb un partit més que el Manchester City (89 punts).

Així doncs, triomf important a només cinc dies del partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions que es disputarà al Camp Nou, on els de Valverde rebran la visita del conjunt anglès.

Un gol de Keita ha avançat els locals al primer minut de joc, i, després, dos doblets de Salah i Mané han acabat d’encarrilar el partit per als de Klopp. El conjunt anglès ha jugat amb gran part dels jugadors habituals, i ara descansarà pensant en el partidàs de dimecres (21.00 hores) a l’estadi blaugrana, on 'reds' i culers buscaran obtenir un bon resultat per afrontar la tornada a Anfield de la millor manera possible.