Barça - Chelsea: Europa en joc

Barça - Chelsea: Europa en joc

El Juvenil A s’enfronta avui al Chelsea a les semifinals de la UEFA Youth League, que es disputen a l’estadi Colovray de Nyon, en la que ja s’ha batejat com la reedició de la gran final de la temporada passada (18.00 hores)

Avui és el gran dia. Barça i Chelsea, els dos grans dominadors de la UEFA Youth League, amb dos títols cadascun, s’enfronten aquesta tarda a les 18.00 hores a les semifinals de la competició, que es disputen a l’estadi Colovray de Nyon, en la que ja ha estat batejada com la reedició de la gran final de la passada temporada que va guanyar el Barça per 3-0. El partit es podrà seguir per televisió pels canals #Vamos, Movistar Liga de Campeones i LaLiga TV.

El Juvenil A, tot i les set baixes per lesió (Comas, Rojas, Iván Bravo, Josep Jaume, Ilaix, Labinot i Álex Sala), arriba a la semifinal contra el Chelsea en el seu millor moment de la temporada. L’equip de Denis Silva es va desfer de l’Hertha de Berlín (3-0) i de l’Olympique de Lió (3-2) a les rondes de vuitens i quarts de final, respectivament, i en aquesta eliminatòria de semifinals comptarà amb el reforç de quatre jugadors del Barça B: Miranda, Mingueza, Guillem i Monchu. “Arribem amb molta il·lusió a les semifinals. Crec que hem treballat molt bé per ser-hi, a Nyon i ara toca rematar la feina. L’equip està motivat, amb un ambient ideal, i comptem, a més, amb els reforços del Barça B que ens donen un plus d’experiència”, explica Denis Silva, el qual s’espera un Chelsea molt dur: “Ells són un equip molt físic, molt intens. Un clàssic equip anglès. Dos puntes molt forts i unes bandes molt ràpides als quals intentarem aturar sent més Barça que mai. Tenint la possessió de la pilota i ser els amos del joc per intentar marcar primer”.

El Chelsea, campió els anys 2015 i 2016, és un rival temible que ha anat deixant pel camí el Molde FK, l'IF Elfsborg, el Mònaco, el Montpeller i el Dinamo de Zagreb. L’equip anglès compta, a més, amb el màxim golejador de la UEFA Youth League d’aquesta edició, el davanter Charlie Brown, que ha anotat 11 gols. A l’equip anglès repetiran sis jugadors de la final de la temporada passada (el porter Cumming i els jugadors Guehi, Familio-Castillo, McCormick, Redan i el mateix Brown), mentre que al Barça ho faran Mingueza, Jandro, Miranda i Marqués, ja que Monchu es va perdre la Final Four de l’any 2018 a l’estar convocat per un Barça B que lluitava per evitar el descens a Segona Divisió B. Qui guanyi avui no només es classificarà per jugar el proper dilluns la final contra el vencedor del partit Hoffenheim – Porto, sinó que es convertirà, amb 37 triomfs, en l’equip amb més victòries a la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut