El Barça demostra que està al nivell del seu grup

Les blaugranes han tingut dos tirs lliures per emportar-se un partit que s’ha acabat decantant, a la pròrroga, a favor del Celta

El Barça de bàsquet femení no ha pogut superar el Celta Zoroka en el primer partit de la Fase d’Ascens a la Lliga Dia. Les blaugranes han acabat caient a la pròrroga per 84-79, en un partit molt igualat i en el qual el Barça ha disposat de dos tirs lliures a un segon del final per emportar-se la victòria.

Reacció després del descans

En els dos primers períodes les de Vigo han estat molt més regulars i ho han aprofitat per obrir un avantatge de 10 punts al final del primer període, que ha augmentat fins als 12 al descans.

Després del pas pels vestidors, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández ha començat a apujar la intensitat defensiva per deixar en escac un Celta que ha entrat en fallida, especialment en atac. Al final del tercer parcial, les blaugranes ja s’havien situat a 8 punts, i un triple de Baraut reduïa la distància a 3 (59-56) a més de set minuts per al final del duel.

Quan quedaven menys de tres minuts per al final, un bàsquet de Wone situava el 65-65 a l’electrònic i, un minut més tard, Boleda rematava la feina amb un triple que capgirava el marcador (65-68).

La pressió passa factura

Quan el partit ja semblava encarrilat per a les blaugranes, el Celta ha estat capaç de tornar a situar l’empat (68-68) a falta de 17 segons. En l’última acció del partit, el Barça ha disposat de dos tirs lliures restant un segon d’enfrontament.

Finalment, però, el duel ha acabat anant a la pròrroga, on quatre triples de les de Vigo han acabat sentenciant el partit, el qual ha acabat amb el marcador de 84-79.

Demà, segon partit

El conjunt català haurà d'oblidar ràpidament aquesta derrota, ja que demà tindrà el segon partit de la fase de grups en què s'enfrontarà al Leganés (19.15h).