Avui, primera oportunitat per ser campions de Lliga

Avui, primera oportunitat per ser campions de Lliga

En cas de derrota de l'Atlètic contra el València, els culers serien campions aquest mateix dimecres

Després del triomf contra l’Alabès (0-2), els d’Ernesto Valverde tenen la Lliga un pas més a prop. I és que els blaugranes podrien proclamar-se matemàticament campions de Lliga aquest dimecres en un partit que es disputarà al Wanda Metropolitano a partir de les 19.30 hores.

En cas de derrota matalassera contra el València, el FC Barcelona es proclamaria matemàticament campió de Lliga al tenir un avantatge de 12 punts amb quatre jornades per davant i el gol average és culer. En cas d’empat o victòria dels de Simeone caldria esperar al dissabte per tal que el FC Barcelona pogués certificar la Lliga.

Les opcions de ser campions dissabte

En cas de victòria o empat matalasser aquest dimecres, els blaugranes tindrien una segona oportunitat de guanyar la Lliga i seria aquest dissabte. L’Atlètic de Madrid rebrà el Valladolid (16.15 hores). Per tal que el FC Barcelona guanyi la Lliga aquest dissabte, que rep el Llevant (20.45 hores), s’haurien de dibuixar alguns dels següents escenaris:

- L'Atlètic de Madrid empata contra el València i contra el Valladolid. En aquesta ocasió el Barça seria campió abans de disputar el Barça-Llevant.

- L'Atlètic de Madrid empata contra el València i perdi contra el Valladolid. En aquesta ocasió el Barça seria campió abans de disputar el Barça-Llevant.

- L'Atlètic de Madrid suma un punt davant el València i tres davant el Valladolid, o en l'ordre invers. Per tant, el Barça seria campió amb un empat.

- L'Atlètic de Madrid guanya contra el València i perdi davant el Valladolid. En aquesta ocasió el Barça seria campió abans de disputar el Barça-Llevant.

- L'Atlètic de Madrid guanya contra el València i el Valladolid i el Barça guanya contra el Llevant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut