Denis Silva: “Arribem a Nyon amb il·lusió, ganes de fer-ho bé i revalidar el títol”

Denis Silva: “Arribem a Nyon amb il·lusió, ganes de fer-ho bé i revalidar el títol”

Tant l’entrenador del Juvenil A com Jandro i Rosanas destaquen el bon moment de l’equip i la Il·lusió que fa a l’equip intentar revalidar la UEFA Youth League

Arriba el gran moment de la temporada per al Juvenil A del FC Barcelona. I Denis Silva, Jandro Orellana i Sergi Rosanas han atès els mitjans de comunicació en el ‘Media Day’ previ a la Final Four de la UEFA Youth League, que es disputa del 26 al 29 d’abril a Nyon. 

L’equip buscarà revalidar una competició que va aconseguir de manera brillant el curs passat contra el Chelsea. Un conjunt que serà, precisament, el rival en les semifinals d’aquesta edició (divendres 26 d’abril, 18.00 hores, Movistar Liga de Campeones).

Entrenament i Media Day del Juvenil A abans de la Final Four de la UEFA Youth League

Aquestes són les frases més destacades del tècnic Denis Silva i dels jugadors Jandro i Rosanas:

Denis Silva

“L’equip arriba amb molta il·lusió. Ha lluitat molt per arribar fins aquí i és just ser-hi. Hem competit molt bé, hem estat a un nivell molt alt i els reforços del Barça B (Mingueza, Monchu, Guillem i Miranda) ens donen experiència”.

“Tindrem un rival que serà dur. És un moment maco de la temporada. Tenim baixes, però les estem suplint bé, canviant de posicions els jugadors. L’equip arriba amb il·lusió, ganes de fer-ho bé i revalidar el títol”.

“El Chelsea és físicament molt fort, amb un sistema 3-5-2 que coneixen molt bé. Són ràpids per fora, amb dos puntes que pressionen molt a dalt, que pot estar sense pilota i contracolpejar molt bé".

“Hem de dominar, evitar les pèrdues, arribar als últims minuts de cada part físicament forts i per això serà important tenir el domini del joc”.

“Afronto la Final Four amb molta il·lusió. L’equip i l’staff és jove. Tots anem a viure l’experiència, però l’escut del Barça t’obliga a arribar a la final i guanyar-la, i la il·lusió és primordial”.

“El matx contra el Chelsea és com una final. Però també hi són el Porto i el Hoffenheim, que va eliminar el Madrid. En aquest nivell, tot és a caixa o faixa”.

“Ser el campió és pressió, però és una motivació repetir, ja que el Club mai ho ha fet”.

Entrenament i Media Day del Juvenil A abans de la Final Four de la UEFA Youth League

Jandro Orellana

“És la segona vegada que jugo la Final Four de Nyon i és bonic i motivant”.

“La Youth League té un nivell molt alt en tots els partits. Té molta intensitat i ritme. No deixa de ser una eliminatòria, i el matx de Lió ens serveix perfectament per preparar l’altura que té aquesta competició”.

“La responsabilitat és lluir l’escut i donar bona imatge davant tot Europa. Els que portem temps a la casa portem bé la pressió i no hi ha problema”.

Entrenament i Media Day del Juvenil A abans de la Final Four de la UEFA Youth League

Sergi Rosanas

“És un privilegi ser a Nyon i estic molt il·lusionat. M’han dit que l’ambient és diferent i crec que l’equip arriba amb moltes ganes”.

“Porto deu anys a la casa i des de petit penso en aquest moment. És un dels objectius. Per a mi és una gran alegria poder ser aquí i estic molt content i satisfet”.

“Tenim totes les ganes del món, i lluitarem al màxim per guanyar el títol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut