La Lliga, a 6 punts

La Lliga, a 6 punts

Després de la victòria contra la Reial Societat i el triomf de l’Atlètic a Ipurua, analitzem quan es pot proclamar campió l’equip

Amb la victòria de l’Atlètic de Madrid contra l’Eibar a domicili (0-1) i amb els tres punts assolits contra la Reial Societat al Camp Nou (2-1), els d’Ernesto Valverde podrien ser matemàticament campions de Lliga aquest proper dimecres 24 d’abril.

Què ha de passar?

L’equip ha de sumar els tres punts a Mendizorrotza el dimarts 23 d’abril contra l’Alabès (21.30 hores) i l’Atlètic de Madrid, actual segon classificat a 9 punts del Barça quan en queden 15 per disputar-se, perdre contra el València en el duel que es juga el dimecres 24 d’abril, a les 19.30 hores, al Wanda Metropolitano. Si es dona aquest cas, els de Valverde es proclamarien campions al finalitzar el matx entre matalassers i xes.

Si l’Atlètic de Madrid no perd dimecres, s’hauria d’esperar fins a la jornada 35, corresponent al cap de setmana del 27 i 28 d’abril, en la qual el Barça rep el Llevant al Camp Nou i l’Atlètic el Valladolid al seu estadi. En cas d’un altre triomf culer, el FC Barcelona celebraria la 26a Lliga amb la seva afició, independentment del resultat de l'Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut