El Femení desembarca a Munic

El Femení desembarca a Munic

L’equip ha viatjat a Alemanya aquest dissabte i s’ha entrenat on disputarà l’anada de les seves segones semifinals de la Lliga de Campions

El Barça Femení ja és a Munic. El conjunt blaugrana s’ha desplaçat aquest dissabte a la tarda a Alemanya per afrontar diumenge (18.00h, Barça TV, Movistar Vamos i 8TV) l’anada de les seves segones semifinals de la Lliga de Campions davant del Bayern.

Poc després d’arribar, el Barça s’ha dirigit al FC Bayern Campus, on ha portat a terme l’entrenament oficial. És el mateix escenari on es jugarà el duel amb el club bavarès, amb una capacitat per a uns 2.500 espectadors i amb les entrades exhaurides.

Excepcionalment, tota la plantilla culer ha viatjat a Munic, incloent-hi Patri, Pamela Tajonar i Oshoala, sense l’alta mèdica. Completa el grup la portera del Juvenil-Cadet, Laura Coronado.

Abans de la sessió, l’entrenador Lluís Cortés i Toni Duggan han comparegut en roda de premsa.

La frase de Lluís Cortés

“Es pot parlar de molta il·lusió. El fet de convocar totes les jugadores i tot l’'staff' és perquè és una eliminatòria única i també un premi al treball que hem fet durant tota la temporada. Tots hem lluitat per arribar a semifinals i el missatge és il·lusió i ambició”.

La frase de Toni Duggan

“El Barça sempre juga de la mateixa manera, sempre intenta guanyar, tant a la Lliga com a la Champions League. Òbviament els gols en camp contrari són importants, però el més important és estar dins del partit i arribar al Miniestadi amb un bon resultat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut