Messi, malson contra el València

Messi, malson contra el València

El davanter argentí ha fet vuit gols en sis partits de Lliga al Camp Nou davant el combinat “txe”, destacant el seu hat-trick assolit en el curs 2009/2010 i el seu pòquer de la temporada passada

Són poques les fites anotadores que Leo Messi no ha batut encara. L’astre argentí, que l’any passat va fer 73 gols com a blaugrana, té el València entre les seves víctimes preferides, ja que li ha fet vuit gols en sis visites al Camp Nou en partits de Lliga.

Estrena amb empat

Leo Messi, però, no es va estrenar amb victòria en el seu debut a casa davant el València CF la temporada 2005/06. Amb un empat a un en el marcador, Iniesta neutralitzava la diana inicial d’un David Villa que, aleshores, encara vestia la samarreta valencianista.

Tot i això, l’argentí no va trigar gaire a veure porteria davant l’equip de la capital del Túria. I és que només va necessitar quatre minuts de partit per provocar un penal després de desfer-se de tres defensors. Ell mateix va ser l’encarregat de transformar el llançament des dels onze metres, inaugurant així un duel que finalitzaria amb un 6-0 en el lluminós en el darrer any de Frank Rijkaard a la banqueta blaugrana.

Amb Guardiola, més gols

En el primer curs del tècnic de Santpedor, Leo Messi no va trobar el gol en el gran partit que va fer Thierry Henry. L’atacant francès va ser autor d’un hat-trick en la golejada per 4-0.

Va ser en la campanya 2009/10, amb la primera Pilota d’Or ja assolida, quan Leo Messi va oferir un gran espectacle al Camp Nou davant el València fent tres gols. El primer va arribar després d’una magistral jugada individual, en la qual va marxar de Banega, Bruno i Dealbert per definir sol davant César. Messi va aconseguir la seva segona diana amb un gol molt tradicional en els darrers anys, traçant una diagonal des de la banda dreta i culminant la seva acció individual amb un xut pel pal llarg. I el tercer el va marcar en un partit dirigit per Tito Vilanova, en què el davanter blaugrana va tancar la golejada per 3-0 definint a la perfecció amb un gol amb la cama dreta.

En el curs següent, malgrat tot, els valencianistes van saber frenar l’argentí, però no van poder fer res per evitar la derrota per 2-1, tot i avançar-se en el marcador. Iniesta i Puyol van ser els autors de la remuntada.

El pòquer de la temporada passada

Leo Messi va completar les seves vuit dianes en sis partits davant el València amb un magnífic pòquer de gols durant la campanya passada. Aprofitant dues assistències de Pedro i Abidal, Messi va capgirar el gol inicial del seu compatriota Piatti. A més, va fer la seva tercera diana mostrant molt instint golejador després d’aprofitar un refús de Diego Alves. L’argentí va posar el punt final al seu recital amb un mà a mà resolt amb una vaselina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut