Alves s’exercita amb el grup

Alves s’exercita amb el grup

El brasiler ha treballat amb el grup per primera vegada després de perdre’s el duel del Bernabéu, mentre que Carles Puyol ha fet una part de l’entrenament amb els seus companys

Després d’un dia de festa, el primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments per preparar el duel d’aquest diumenge contra el València (21.30 hores). Ho ha fet amb Alves, que ha treballat amb el grup per primer cop des que se li va detectar un edema al bíceps femoral de la cama dreta, i amb Puyol, que ha fet una part de la sessió amb la resta dels seus companys. També s’han exercitat Thiago, que va rebre l’alta dijous, i Tello, del Barça B.

Ovació per a Iniesta

Abans de l’inici de la sessió, Andrés Iniesta ha rebut una sonora ovació per part dels seus companys d’equip. Cal recordar que el migcampista va endur-se dijous el premi al millor jugador d’Europa.

L’equip tornarà a entrenar-se aquest diumenge, a les 12 hores i al Camp Nou, en la que serà l’última sessió abans del partit contra el València, corresponent a la tercera jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut