Sandro Rosell, amb els medallistes olímpics culers

Sandro Rosell, amb els medallistes olímpics culers

El president del FC Barcelona ha rebut el jugador d’handbol Sorhaindo i els jugadors de bàsquet Víctor Sada i Navarro en els prolegòmens del partit davant el València

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha rebut en els prolegòmens del partit davant el València tres dels jugadors blaugrana que van guanyar una medalla als Jocs Olímpics de Londres. D’aquesta manera, i en presència també dels directius Josep Maria Bartomeu, Eduard Coll –directiu responsable de l’handbol– i Joan Bladé –directiu responsable de la secció de bàsquet–, el president ha felicitat en l’avantllotja presidencial Cédric Sorhaindo, medalla d’or d’hanbdol, i Juan Carlos Navarro i Víctor Sada, que es van penjar la medalla de plata en bàsquet.

El capità blaugrana de bàsquet, a més, ha recordat la final dels Jocs davant els Estats Units. “Estem molt contents per l’esforç, vam lluitar molt. Eren molt bons i molt forts”, ha valorat Juan Carlos Navarro en declaracions a Barça TV.

Recordem que el FC Barcelona també va homenatjar, coincidint amb el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Madrid, alguns esportistes catalans que van guanyar una medalla durant els Jocs Olímpics.

Reconeixement als èxits del futbol femení

Minuts abans, el president Sandro Rosell també ha saludat l’equip de futbol femení amb motiu de la consecució de la Lliga de la temporada passada, i de la Copa Catalunya, que va aconseguir dilluns passat. Encapçalat per l’entrenador Xavi Llorens, les blaugranes també han sortit al terreny de joc per rebre l’ovació del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut