El primer clàssic de la temporada Asobal

El primer clàssic de la temporada Asobal

Barça i Atlètic de Madrid juguen, a les 18 h i al pavelló de Vistalegre, la Supercopa Asobal.

Arriba el gran clàssic de l’handbol estatal amb la disputa de la Supercopa Asobal. Culers i matalassers es troben en el primer títol estatal per enfrontar forces, comprovar l’estat de forma dels seus equips i lluitar pel primer trofeu de l’handbol Asobal d’aquesta temporada.

Els campions de la SuperGlobe

El BM Atlètic de Madrid presenta un equip renovat que voldrà repetir el triomf de l’any passat a la Supercopa, també disputada a Vistalegre, i que acaba d’aconseguir el títol de la SuperGlobe a Qatar.

De la mà de Talant Duixebàiev, els matalassers han compensat les sortides de Dinart, Abalo, Sterbik, Alberto Entrerríos , Chema Rodríguez  i Isaias Guardiola amb les incorporacions de fixatges de primer nivell com Balic, Dahl, Gojun,Ferrer, Masachs, Barachet i Ángel Romero.

A més a més, els matalassers conserven homes clau de la temporada passada com el porter Hombrados, el pivot Julen Aguinagalde, el lateral Jurkewicz, el central exblaugrana Joan Cañellas, el llançador Kiril Lazarov, l’extrem Kallman o el danès Markussen. La participació d’aquest últim sembla improbable per unes molèsties al genoll.

A buscar la Supercopa

El FC Barcelona Intersport arriba a la cita de Vistalegre amb la feina feta durant la pretemporada. Els homes de Pascual arriben invictes a la cita de la Supercopa, després d’haver guanyat els amistosos de pretemporada, el Torneig de Doboj i la Supercopa de Catalunya.

A Vistalegre el FC Barcelona d’handbol ja sap el que és emportar-se el triomf. En la jornada 13 de la passada Lliga Asobal, els blaugranes es van imposar per 23 a 25 als matalassers.

Per a aquest partit, el FC Barcelona ha viatjat amb els 16 jugadors del primer equip i l’extrem del segon equip Aitor Ariño. Pascual podrà disposar de tots ells amb l’excepció de Juanín García, que continua recuperant-se de la lesió al soli de la cama dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut